MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πεντανόστιμη Καθαρά Δευτέρα σε 5 άκρως ανοιξιάτικα μαγαζιά

Με διάθεση για καλή παρέα και καλό φαγητό, επιλέγουμε 5 μαγαζιά για την απόλυτη ανοιξιάτικη έξοδο της Καθαράς Δευτέρας.

πηγή: unsplash
πηγή: unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Η Καθαρά Δευτέρα είναι συνυφασμένη με παρεΐστικη έξοδο, θαλασσινά, χαρταετό και, φυσικά, σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης. Αυτό που ψάχνουμε, για να μπούμε και λίγο σε ανοιξιάτικο mood -ειδικά φέτος, που η Καθαρά Δευτέρα πέφτει αρκετά αργά-  είναι ένα spot, που να θυμίζει κάτι από εξοχή και, φυσικά να έχει καλό φαγητό. Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί 5 μαγαζιά για την απόλυτη ανοιξιάτικη έξοδο της Καθαράς Δευτέρας!

Μικρασιατικό Μεζεδοπωλείο

Όπως είναι φανερό και από το όνομα, το Μικρασιατικό Μεζεδοπωλείο είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε για την έξοδο της Καθαράς Δευτέρας μας: ένα μεζεδοπωλείο με παραδοσιακές γεύσεις! Με vintage αισθητική -αλλά και συνολική προσέγγιση- και πολλές επιλογές για νηστίσιμα, στο Μικρασιατικό Μεζεδοπωλείο θα σας θυμίσει κάτι από παλιά καλοκαίρια και εξοχή και θα σας κάνει να νιώσετε τον ερχομό της άνοιξης.
Διεύθυνση: Προύσης 12, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής 14341
Τηλέφωνο: 2102510007

Το Περιβόλι στη Βάρη

Το απόλυτο ανοιξιάτικο σκηνικό θα χαρούν όσοι επισκεφθούν το Περιβόλι στη Βάρη, ένα διαφορετικό εστιατόριο, που μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένο για ωραίες ανοιξιάτικες, παρεΐστικες εξόδους. Το μέρος συνδυάζει την επαφή με τη φύση και το φαγητό, φέρνοντάς μας πιο κοντά σε έναν παλιό, απλό τρόπο ζωής και με μία φιλοσοφία “από την παραγωγή στην κατανάλωση”. Ο χώρος είναι πανέμορφος και, κατά τη γνώμη μας, ιδανικός για μία καθαροδευτεριάτικη έξοδο.
Διεύθυνση: Κυργίων, Βάρη 16672
Τηλέφωνο: 2108963000

Λάμπρος

Αφήνουμε για λίγο τους ανθισμένους κήπους και πάμε προς θάλασσα και, πιο συγκεκριμένα, στη Βουλιαγμένη και στον Λάμπρο. Με υπέροχη θέα στη θάλασσα, ο Λάμπρος είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια θαλασσινών από το 1889 και, όπως καταλαβαίνετε, δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα μας. Ποιοτικό φαγητό, υπέροχες νηστίσιμες γεύσεις και μία αύρα άνοιξης (και καλοκαιριού) περιμένουν, όσους επιλέξουν τον Λάμπρο για την έξοδό τους.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 20, Βουλιαγμένη 16671
Τηλέφωνο: 2108960144

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠατρινό καρναβάλι (για πάντα): Spots για brunch, φαγητό και γλυκό αν βρεθείτε στην πόλη για το 3ήμερο12.09.2018

Φύκι-Φύκι

Και από την παραλιακή, πάμε στο Πόρτο Ράφτη, χωρίς να αφήσουμε την ανοιξιάτικη αύρα της θάλασσας, και στο Φύκι-Φύκι, που, όπως γίνεται κατανοητό και από το όνομα του μαγαζιού, πρόκειται για μία new age ταβέρνα, πάνω στο κύμα. Υπέροχη θέα στη θάλασσα, χαλαρό και παρεΐστικο κλίμα, φανταστικοί μεζέδες θαλασσινών, τί άλλο θέλουμε για να έχουμε την απόλυτη έξοδο της Καθαράς Δευτέρας;
Διεύθυνση: Λεωφόρος Γ. Γρέγου 45, Πόρτο Ράφτη 19003
Τηλέφωνο: 2299076333

Νήσος
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nisos (@nisos_seafood)

Και κλείνουμε τις προτάσεις μας παραμένοντας σε ένα σκηνικό θάλασσας, αυτή τη φορά στη Μαρίνα Φλοίσβου και τη Νήσο. Με υπέροχη θέα στη θάλασσα, και πεντανόστιμες προτάσεις θαλασσινών, η Νήσος είναι μία ιδανική πρόταση για όσους ψάχνουν μέρος να φάνε την Καθαρά Δευτέρα. Και μετά το φαγητό σας, μπορείτε να κάνετε και τη βόλτα σας στη Μαρίνα Φλοίσβου, έναν από τους αγαπημένους ανοιξιάτικους προορισμούς στην Αθήνα!
Διεύθυνση: Μαρίνα Φλοίσβου, Κτίριο 6, Παλαιό Φάληρο 17561
Τηλέφωνο: 2109825628

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGreen Park Athens: Μια σύγχρονη όαση στην καρδιά της Αθήνας12.09.2018

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b