MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Επιστροφή για τον Cillian Murphy στην ταινία Peaky Blinders – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Ο Cillian Murphy θα επιστρέψει κανονικά στον ρόλο του Thomas Shelby στην μεταφορά της σειράς Peaky Blinders στη μεγάλη οθόνη.

Monopoli Team

Οι φανς του Peaky Blinders μπορούν να χαρούν με την είδηση, αφού ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, επιβεβαίωσε ότι ο πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ Ιρλανδός ηθοποιός Cillian Murphy θα επαναλάβει τον αγαπημένο ρόλο του Thomas Shelby στην επερχόμενη κινηματογραφική εκδοχή του βρετανικού αστυνομικού δράματος.

Συγκεκριμένα ο Knight δήλωσε ότι ο Murphy θα επιστρέψει “σίγουρα” και τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο στο Digbeth του Birmingham.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο οσκαρικό hair look του Cillian Murphy από την Dyson – Φωτογραφίες από τα backstage12.09.2018

Υπενθυμίζεται πως το 2021 έγινε γνωστό πως αντί για μία έβδομη σεζόν στην αγαπημένη σειρά, οι φανς θα έχουν να περιμένουν μία ταινία ως επίλογο. Ο Cillian Murphy πρωταγωνίστησε στους έξι κύκλους της διάσημης σειράς που προβλήθηκε από το 2013 έως το 2022.

Η μεγάλη επιστροφή του Murphy ως Tommy Shelby στην ταινία δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι ο ίδιος ο ηθοποιός είχε εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία “Peaky Blinders”, αρκεί το σενάριο να ήταν αρκετά αξιόλογο. «Αν υπάρξει περαιτέρω ιστορία για να ειπωθεί και εάν ο Steven Knight δώσει ένα σενάριο όπως ξέρω ότι μπορεί, τότε θα είμαι εκεί. Θέλω να πω, αν θέλουμε να δούμε τον 50χρονο Τόμας Σέλμπι, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε», είχε δηλώσει συγκεκριμένα.

Με πληροφορίες από Variety. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b