MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Το οσκαρικό hair look του Cillian Murphy από την Dyson – Φωτογραφίες από τα backstage

Η Dyson αποκάλυψε τα μυστικά πίσω από το hair look του Cillian Murphy, στα φετινά βραβεία Όσκαρ.

Monopoli Team

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, για τον εορτασμό των Oscars, η Dyson συνεργάστηκε με τον Dyson Advocate Gareth Bromell, για να δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο στυλ στον νικητή των Οscars Cillian Murphy χρησιμοποιώντας το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic Professional.

Η έμπνευση πίσω από το look

“Cillian – και όλες οι πτυχές του – ηθοποιός/ σύζυγος/ πατέρας/ Ιρλανδός. Όπως όλοι μας, είναι πολύπλευρος – τραχύς αλλά και εκλεπτυσμένος, προσγειωμένος αλλά και παιχνιδιάρης – όπως ακριβώς και η ίδια η Ιρλανδία. Ουσιαστικά Ιρλανδός. Η εμφάνισή του είναι παραδοσιακά κλασική, αλλά και elevated. Polished αλλά και αρρενωπός.  Ο δρόμος για τα Oscar είναι μακρύς και επίπονος… Ο Cillian έχει τα καλύτερα μαλλιά, γι’ αυτό πάντα προσπαθούμε να ενισχύουμε τη φυσική τους υφή. Χρησιμοποίησα το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Supersonic της Dyson για να δημιουργήσω όγκο και να τονίσω τις γωνίες του προσώπου του” ανέφερε ο hair stylist του οσκαρικού ηθοποιού.

Το Oσκαρικό look του Cillian δημιουργήθηκε με το επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic και το εξάρτημα διαχύτη. Ένα unstructured 90s ease hairstyle διατηρώντας παράλληλα τα μαλλιά λεία.

Το Supersonic της Dyson, έχει σχεδιαστεί για να διαχέει τον αέρα ομοιόμορφα γύρω από κάθε μπούκλα. Προσομοιώνει το φυσικό στέγνωμα, συμβάλλοντας στη μείωση του φριζαρίσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2024: Σάρωσε το Oppenheimer -Όλοι οι νικητές της βραδιάς12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b