MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θάνος Τοκάκης: «Ο ‘Τίποτας’ έχει και lovers και haters. Υπάρχει κόσμος που φεύγει έξαλλος» (vid)

Ο Θάνος Τοκάκης βρέθηκε στο “Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία που γνωρίζει “Ο Τίποτας, μία πονεμένη ιστορία”.

Θάνος Τοκάκης, φωτογραφία: Θανάσης Καρατζάς/Monopoli.gr
Θάνος Τοκάκης, φωτογραφία: Θανάσης Καρατζάς/Monopoli.gr
Monopoli Team

“Πρέπει να έρθεις προετοιμασμένος πριν έρθεις να δεις την παράσταση. Εμένα το θέατρο που μ’ αρέσει να κάνω είναι το θέατρο που έχει μια ανταλλαγή, θα σε τσιγκλίσει κάτι. Κάποιοι νομίζουν ότι θα έρθουν να γελάσουν, γιατί  η παράσταση είναι στα όρια του stand up comedy. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Γι’ αυτό και η παράσταση έχει αυτό που λέμε haters και lovers. Έχει φύγει κόσμος έξαλλος από την παράσταση. Υπάρχουν άνθρωποι που φέυγον και χτυπάνε πόρτες, λένε τι είναι αυτό που είδα τώρα κλπ. Την ώρα που συμβαίνει αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο, η άμεση μη αποδοχή εκείνη τη στιγμή μπορεί να με ρίξει. Αλλά προχωράμε, γιατί αυτή ειναι η παράσταση που έχω κάνει” ανέφερε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης.

Ο ηθοποιός μίλησε και για το κομμάτι των κριτικών, λέγοντας ότι “είναι μια πολύ περίεργη σχέση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι παλεύουμε για το ίδιο πράγμα και εμείς οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες όλοι οι άνθρωποι του θεάτρου και οι κριτικοί. Έχουμε έναν κοινό στοχο και αυτός είναινα κάνουμε το θέατρο καλύτερο – αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από ‘κει και πέρα υπάρχουν αυτές οι εσωτερικές συγκρούσεις. Υπάρχουν φορές που συμφωνώ με την τάση που γίνεται στην κριτική και άλλες φορές που διαφωνών”.

Σε συνέντευξή του με τη Στέλλα Χαραμή και το Monopoli.gr,ο Θάνος Τοκάκης είχε παραδεχτεί ότι έπαψε να θεωρεί τόσο κρίσιμες τις καλές επαγγελματικές στιγμές εν μέρει λόγω του κοινού και των κριτικών. “Κάποτε μέσα μου τους είχα μεγεθύνει πάρα πολύ, τους είχα γιγαντώσει. Ετεροπροσδιοριζόμουν πολύ. Κάποτε, όλο αυτό ανατράπηκε μέσα μου, μου γύρισε εντελώς αντιδραστικά και αποφάσισα πως θα κάνω ό,τι γουστάρω. Τελικά, ανακάλυψα μια ισορροπία και κατάλαβα ότι τα πράγματα, όπως το θέατρο, είναι κάτι έξω από εμάς. Κι αυτό με ανακούφισε πολύ, δεν είχα πια το βάρος να σώσω την ανθρωπότητα” είχε πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τίποτας (μια πονεμένη ιστορία), του Γουίλ Ίνο σε σκηνοθεσία του Θάνου Τοκάκη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b