MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δανάη Λουκάκη: «Είναι απίστευτο ότι οι ‘Άγριες Μέλισσες’ άλλαξαν τη ροή της σύγχρονης μυθοπλασίας» (vid)

H Δανάη Λουκάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών» αλλά και την απομυθοποίηση συναδέλφων.

Monopoli Team

H Δανάη Λουκάκη, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ, ενώ ταυτόχρονα παίζει και στο θέατρο, στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο Θέατρο Παλλάς. Η ίδια αισθάνεται «πολύ τυχερή» γι’ αυτές τις δύο δουλειές, όπως παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Στη σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ, η Δανάη Λουκάκη υποδύεται μία γυναίκα που είναι σε μια τοξική σχέση και βιώνει την καταπίεση. Η ίδια λέει για τον ρόλο της και τη σειρά: «Αντιδρά βέβαια, μια μέρα ξυπνά και κάνει την προσωπική της επανάσταση. Ευτυχώς έχει τηλεθέαση, το βλέπει ο κόσμος. Ελπίζω ίσως κάπου να βοηθήσει. Να δεις ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή. Να μην ανέχεσαι». 

«Μου έχει συμβεί να απομυθοποιήσω συνάδελφο και προσπαθώ κάθε φορά που μπορεί να συμβεί αυτό να κρατώ την εικόνα του θαυμασμού που είχα και να μην ασχολούμαι με το ίδιο το άτομο. Σε πληγώνει πάρα πολύ. Λες ‘γιατί ρε… σε είχα ίνδαλμα’». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρία Κίτσου: «Θέλω να απεμπλακώ από τον ρόλο μου στις ‘Άγριες Μέλισσες’» (vid)12.09.2018

Για την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών»

«Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο που οι ‘Άγριες Μέλισσες’ ήταν το σήριαλ που άλλαξε τη ροή της σύγχρονης μυθοπλασίας. Τεράστια τύχη ήταν αυτή για εμένα, που ενώ με πήραν στη σειρά αρχικά μόνο για 60 επεισόδια, τελικά κάθισα 3 χρόνια βασικό καστ». 

«Με ένοιαζε και με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Όποιος έχει καταφέρει να μη τον νοιάζει είναι πραγματικά ελεύθερος», ανέφερε στη συνέχεια.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b