MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Tripadvisor: Ποιες ελληνικές παραλίες μπήκαν στις 25 καλύτερες του κόσμου

Αυτές είναι οι ελληνικές παραλίες που μπήκαν στη νέα λίστα του Tripadvisor με τις καλύτερες του κόσμου για το 2024.

Monopoli Team

Το Tripadvisor έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου για το 2024παραλίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών-χρηστών της πλατφόρμας (βραβεία Travellers’ Choice Best of the Best). Η συγκεκριμένη λίστα προκύπτει από την ποιότητα και τον αριθμό των κριτικών και των αξιολογήσεων των ταξιδιωτών για παραλίες σε όλο τον κόσμο, που συγκεντρώθηκαν την περασμένη χρονιά.

Φυσικά, από μια τέτοια λίστα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι ελληνικές παραλίες. Δύο ελληνικές παραλίες κατάφεραν να διακριθούν και να μπουν στις κορυφαίες 25 του κόσμου

Φαλάσαρνα και Μύρτος στις κορυφαίες παραλίες του κόσμου

Φαλάσαρνα, Κρήτη (πηγή: Shutterstock)

Η παραλία Φαλάσαρνα στην Κρήτη βρίσκεται στην 19η θέση της λίστας του Tripadvisor με τις καλύτερες του κόσμου. Αυτή η πανέμορφη παραλία βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κρήτης, σε απόσταση 59 χλμ. από τα Χανιά και 16 χλμ. από το Καστέλι Κισσάμου, δίπλα στα ερείπια της αρχαίας Φαλάσαρνας. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η λευκή άμμος, τα τιρκουάζ κρυστάλλινα νερά και τα επιβλητικά βουνά πίσω της. Αξίζει να μείνετε μέχρι το ηλιοβασίλεμα, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο μαγευτικά στην Κρήτη.

Μύρτος, Κεφαλονιά (πηγή: Shutterstock)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή ανοιξιάτικα αξιοθέατα στην Ευρώπη12.09.2018

Οι 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου για το 2024

Praia da Falesia, Αλγκάρβε, Πορτογαλία (πηγή: Shutterstock)

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b