MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή ανοιξιάτικα αξιοθέατα στην Ευρώπη

Ανθισμένοι κήποι, καταπράσινα πάρκα, ανάκτορα, σιντριβάνια και λίμνες δημιουργούν πολύχρωμα σκηνικά που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Αυτά είναι δέκα από τα καλύτερα ευρωπαικά αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθεί κανείς την άνοιξη.

Photo by Boudewijn Huysmans on Unsplash
Photo by Boudewijn Huysmans on Unsplash
Monopoli Team

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και τι καλύτερο από το να την υποδεχθούμε με μια μίνι απόδραση στην Ευρώπη; Η ομάδα της αλυσίδας ξενοδοχείων Premier Inn έκανε μια έρευνα, αναλύοντας περισσότερες από 34.000 κριτικές στο Tripadvisor για 190 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, για να βρει τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθεί κανείς την άνοιξη.

Από εντυπωσιακούς ανθισμένους κήπους και πάρκα μέχρι επιβλητικά παλάτια, αυτές είναι οι κορυφαίες ανοιξιάτικες τοποθεσίες στην Ευρώπη. Πάρτε ιδέες και ετοιμάστε τη βαλίτσα σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΜΣΤ: Επισκεπτόμαστε το μουσείο με το κατοικίδιό μας για ένα διαφορετικό μήνυμα αγάπης12.09.2018

1. Keukenhof, Lisse, Ολλανδία
Photo by Mario Gogh on Unsplash

Photo by Mario Gogh on Unsplash

Οι φημισμένοι Keukenhof Gardens βρίσκονται κοντά στην πόλη Lisse της Ολλανδίας. Άνοιξαν για το κοινό το 1950 με πρωτοβουλία του δημάρχου του Lisse που διοργάνωσε έκθεση τουλίπας και έκτοτε έχουν εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως γνωστό αξιοθέατο. Εδώ φυτεύονται περίπου 7 εκατομμύρια βολβοί λουλουδιών κάθε χρόνο σε μια έκταση 79 στρεμμάτων. Όταν ανθίζουν το θέαμα είναι πραγματικά μοναδικό.

2. Κήπος του Λουξεμβούργου, Παρίσι
Photo by Sami Zoller on Unsplash

Photo by Sami Zoller on Unsplash

Ο Κήπος του Λουξεμβούργου (Jardin du Luxembourg), στο 6ο διαμέρισμα του Παρισιού, είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της γαλλικής πρωτεύουσας. Δημιουργήθηκε το 1612 από τη Μαρία των Μεδίκων για τη νέα κατοικία της, το παλάτι του Λουξεμβούργου και περιλαμβάνει χώρους περιπάτου με δέντρα, παρτέρια, γλυπτά και σιντριβάνια. Είναι αγαπημένος τόπος συνάντησης για τους Παριζιάνους και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερο στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 χρόνια Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου: Οι επετειακές δράσεις και οι καινοτομίες του «φωτεινού» θεσμού της Τεχνόπολης12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b