MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Netflix: Νέα ανατριχιαστική σειρά σαρώνει και αναδεικνύει τη φρίκη του διαδικτυακού stalking

Οι ανατριχιαστικές ιστορίες θυμάτων του Matthew Hardy θα ακουστούν μέσα από τη νέα σειρά του Netflix, με τίτλο «Can I Tell You A Secret?».

Monopoli Team

Το Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα σειρά, η οποία σε λίγες μέρες έγινε must, με τους θεατές να την χαρακτηρίζουν ως μια από τις πιο “ανατριχιαστικές και τρομακτικές σειρές που έχουν δει.

Το Can I Tell You A Secret, είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ με δύο μέρη, που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 21 Φεβρουαρίου και επικεντρώνεται στην ιστορία του Μάθιου Χάρντι και στο cyberstalking.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRick και Michonne σε νέες περιπέτειες: Όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο spin-off του Walking Dead12.09.2018

Ο 31χρoνος από το Νόρθγουίτς έλαβε τη μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης στη σύγχρονη ιστορία της Αγγλίας για κακοποίηση και παρακολούθηση στο διαδίκτυο.

Το ντοκιμαντέρ κάνει εξαιρετική δουλειά στο να συγκεντρώσει τα σημαντικότερα γεγονότα και τα κομβικά σημεία μιας μεγάλης και εκτεταμένης υπόθεσης που αφορά αρκετούς ανθρώπους και ακόμη περισσότερες ταυτότητες, αναδεικνύοντας το μέγεθος και τη μορφή του καταστροφικού έργου του Hardy, την αδιανόητη διείσδυση στο μυαλό και τη ζωή των θυμάτων και τα ψυχολογικά προβλήματα που τους προκάλεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b