MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που βλέπουμε στην τηλεόραση αυτό το Σαββατοκύριακο

Ξεχωρίσαμε 5 ταινίες που προβάλλονται αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Monopoli Team

Μεσοκαλόκαιρο στο COSMOTE CINEMA 1HD, 17/02 στις 22:45

Ταινία τρόμου αμερικανικής, ουγγρικής και σουηδικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Άρι Άστερ , Ηθοποιοί: Φλόρενς Πιου,Τζακ Ρέινορ,Γουίλ Πόλτερ

Έπειτα από μια οικογενειακή τραγωδία, μια νεαρή κοπέλα ακολουθεί τον σύντροφό της και την παρέα του σε ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται σε ένα σουηδικό χωριό. Μα αυτό που ξεκινά σαν μια ανέμελη περιπέτεια παίρνει εφιαλτική τροπή.

Wonderwoman στο STAR, 17/02 στις 22:50

Ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Πάτι Τζένκινς, Παίζουν: Κρις Πάιν, Κόνι Νίλσεν, Ρόμπιν Ράιτ

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το «Άγνωστοι μεταξύ μας» είναι μια ξεχωριστή ερωτική ιστορία12.09.2018

Κάποτε στο Χόλυγουντ στην ΕΡΤ1, 17/02 στις 23:30

Δραμεντί, παραγωγής ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο του 2019

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο, Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντακότα Φάνινγκ, Σκουτ Μακνέρι, Αλ Πατσίνο, Τίμοθι Όλιφαντ, Τζέιμς Μάρσντεν, Κερτ Ράσελ, Ντέμιαν Λιούις, Τιμ Ροθ, Εμίλ Χιρς

Στη κινηματογραφική βιομηχανία του Λος Άντζελες του 1969, ένας τηλεοπτικός αστέρας σειράς γουέστερν του ’50, αγωνίζεται να κρατήσει την καριέρα του, τη δόξα και τη φήμη του στα όρια του αξιοπρεπούς. Παράλληλα φροντίζει να βρίσκει δουλειά στον κασκαντέρ κολλητό του. Λεπτομέρεια: έχει για γείτονες τη Σάρον Τέιτ και τον Ρομάν Πολάνσκι. Με πρωταγωνιστικό δίδυμο δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Μπραντ Πιτ, η ταινία είναι ένας φόρος τιμής στις τελευταίες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλυγουντ, ένα αριστοτεχνικό κολάζ με κινηματογραφικές και τηλεοπτικές αναφορές, όπως μόνο ο συγκεκριμένος -ασύλληπτα διαβασμένος- δημιουργός ξέρει να υπογράφει.

Δύο Εισιτήρια για Κυκλάδες στο COSMOTE CINEMA 2HD, 18/02 στις 22:00

Κωμωδία ελληνικής, βελγικής και γαλλικής παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φιτουσί , Ηθοποιοί: Λορ Καλαμί,Ολιβιά Κοτ,Κρίστιν Σκοτ Τόμας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Όταν δυο παιδικές φίλες συναντιούνται ύστερα από χρόνια, αποφασίζουν να εκπληρώσουν ένα παλιό όνειρό τους: να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Στην πορεία, ανακαλύπτουν ότι είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που αντιλαμβάνονται πια τη ζωή.

The Matrix Reloaded στο OPEN, 18/02 στις 22:00

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – δυστοπίας αμερικανικής παραγωγής 2003

Σκηνοθεσία: Λάνα και Λίλη Γουατσόφσκι, Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ρiβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος, Χιούγκο Γουίβινγκ

O Νίο, η Τρίνιτι και ο Μορφέας έχουν στη διάθεσή τους μόνον 72 ώρες προκειμένου να σώσουν τη Ζάιον από την επίθεση των Μηχανών. Καθώς, όμως, η ζωή της Τρίνιτι παγιδεύεται μέσα σε ένα απειλητικό εφιάλτη, ο Νίο έχει μπροστά του δύο μέτωπα και ένα δίλημμα: Να σώσει την Τρίνιτι ή την ανθρωπότητα… Πρωτοποριακή ταινία-φαινόμενο, που εισήγαγε νέες τεχνικές, αλλά και πρωτότυπα θέματα σε συνδυασμό με επιρροές από τις πολεμικές τέχνες της Ανατολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεβρουάριος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του «Ρικ Γκράιμς» στο The Walking Dead Universe και τη 2η σεζόν του Halo12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b