MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Πρεμιέρες: Το «Άγνωστοι μεταξύ μας» είναι μια ξεχωριστή ερωτική ιστορία

Ένα βρετανικό φιλμ που έχει αποσπάσει δεκάδες διακρίσεις και βραβεύσεις σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ, είναι η ταινία που ξεχωρίζει αυτή τη βδομάδα.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Άγνωστοι μεταξύ μας

Ο λόγος για το «Άγνωστοι μεταξύ μας» του Άντριου Χέιγκ («45 χρόνια») ο οποίος πατάει σε ένα παλιό μυθιστόρημα του Τάιτσι Γιαμάντα για να αφηγηθεί μια μυστηριώδη ιστορία αγάπης και απώλειας με πρωταγωνιστές τους εξαιρετικούς Άντριου Σκοτ και Πολ Μέσκαλ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο διάβολος δεν υπάρχει

Άλλη μια σημαντική επιστροφή είναι αυτή του Ιάπωνα Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι με το «Ο διάβολος δεν υπάρχει» όμως ο δημιουργός του «Drive m ycar» δεν φτάνει στα υψηλά στάνταρ του προ διετίας κομψοτεχνήματός του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Madame Web

Η νέα δημιουργία της Marvlel είναι το «Madame Web» με πρωταγωνίστρια μια αινιγματική γυναίκα που μπορεί και βλέπει το μέλλον αλλά η Ντακότα Τζόνσον δεν διαθέτει το στυλ της υπερηρωίδας που απαιτεί ο ρόλος.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Bob Marley: One Love

Συμπαθητικό αλλά χωρίς ειδικό βάρος, το «Bob Marley: One Love» του Ρεϊνάλντο Μάρκους αφηγείται την ιστορία του μουσικού ειδώλου από την Τζαμάικα, Μπομπ Μάρλεϊ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Νέα Ήπειρος

Η «Νέα Ήπειρος» (*) του Παντελή Παγουλάτου αφηγείται την επεισοδιακή ερωτική σχέση ανάμεσα στον Χάρη Φραγκούλη και τη Μαρία Αρζόγλου.
Αίθουσες προβολής

Γαμήλια καταστροφή

Τέλος, η «Γαμήλια καταστροφή» του Ρότζερ Καμπλ αποτελεί το σίκουελ της «Γλυκιάς καταστροφής».
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b