MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Margot Robbie: Απαντά πρώτη φορά για τον «αποκλεισμό» της από τα βραβεία Όσκαρ

H Ακαδημία δεν της έδωσε υποψηφιότητα για την κατηγορία Α γυναικείου ρόλου και οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

Monopoli Team

Πριν από μερικές ημέρες, η Ακαδημία έδωσε στη δημοσιότητα τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2024, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 11 Μαρτίου. Από τις κύριες κατηγορίες, δυο ήταν οι απουσίες που έκαναν αίσθηση. Η πρώτη απουσία που προκάλεσε αντιδράσεις ήταν εκείνη της Margot Robbie από την κατηγορία Α γυναικείου ρόλου. Ενώ η δεύτερη απουσία, αφορά την στενή συνεργάτη της Greta Gerwig, η οποία έλαβε υποψηφιότητα για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, αλλά δεν είναι υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας.

Οι αντιδράσεις για τις εξελίξεις αυτές ήταν έντονες, ενώ μέχρι τώρα οι δυο γυναίκες του κινηματογράφου δεν είχαν πάρει θέση. Όλα αυτά άλλαξαν, όταν η Margot Robbie εμφανίστηκε σε πάνελ σύμφωνα με το Deadline και απάντησε σχετικά με τις υποψηφιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOscars 2024: Ο Ryan Gosling απογοητεύτηκε από τις επιλογές της Ακαδημίας, παρά την υποψηφιότητά του12.09.2018

«Υποψιάζομαι ότι είναι κάτι πιο σπουδαίο από εμάς. Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι που θα αλλάξει την κουλτούρα, θα επηρεάσει την κουλτούρα, απλώς θα έχει κάποιο είδος επίδρασης. Και έχει ήδη γίνει αυτό, και έγινε κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι ονειρευόμασταν ποτέ. Και αυτή είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε να προκύψει από όλο αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b