MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Oscars 2024: Ο Ryan Gosling απογοητεύτηκε από τις επιλογές της Ακαδημίας, παρά την υποψηφιότητά του

Ο Ράιν Γκόσλινγκ πήρε υποψηφιότητα για τα φετινά Όσκαρ, στην κατηγορία Β’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Barbie. Ωστόσο δεν κατάφερε να ευχαριστηθεί και πολύ το επίτευγμά του.

Monopoli Team

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τα πολυαναμενόμενα Όσκαρ και οι ρυθμοί στο Χόλιγουντ ανεβαίνουν. Ο Ράιν Γκόσλινγκ πήρε υποψηφιότητα για τα φετινά Όσκαρ, στην κατηγορία B’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Barbie. Ωστόσο δεν κατάφερε να ευχαριστηθεί και πολύ το επίτευγμά του, μιας η συμπρωταγωνίστρια του, Μάργκο Ρόμπι, όπως επίσης και η σκηνοθέτις της ταινίας Βarbie, Γκρέτα Γκέργουιγκ έμειναν εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMargot Robbie: Σκέφτεται να κάνει “διάλειμμα” από την υποκριτική12.09.2018

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε από το CBS για τα συναισθήματα του, έχοντας λάβει υποψηφιότητα και δεν δίστασε να δείξει την απογοήτευση του, σχετικά με τις υπόλοιπες επιλογές της Ακαδημίας Κινηματογράφου. «Ήταν τιμή μου που προτάθηκα για το βραβείο Β’΄ανδρικού ρόλου στα φετινά Όσκαρ, επειδή απεικόνισα μια πλαστική κούκλα ονόματι Κεν. Αλλά δεν υπάρχει Κεν χωρίς Barbie και δεν υπάρχει ταινία Barbie χωρίς την Γκρέτα Γκέργουιγκ και τη Μάργκοτ Ρόμπι».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b