MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

ΗΠΑ: Έκκληση ακτιβιστών στους ψηφοφόρους να γράψουν «κατάπαυση του πυρός» στη Λωρίδα της Γάζας στα ψηφοδέλτια

Ακτιβιστές καλούν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να γράψουν «κατάπαυση του πυρός» στα ψηφοδέλτια στην πολιτεία Νιου Χάμσιρ, προκειμένου να εγκαλέσουν με αυτό τον τρόπο τον Δημοκρατικό πρόεδρο για την υποστήριξή του στο Ισραήλ, παρά την ανθρωπιστική καταστροφή στη Λωρίδα της Γάζας.

Monopoli Team

«Ψηφίστε κατάπαυση του πυρός»: συλλογικότητα οργανώσεων που εναντιώνονται στον πόλεμο βλέπει στη χειρονομία αυτή τρόπο να αναγκαστεί ο Τζο Μπάιντεν να πάρει θέση εναντίον της συνέχισης της επίθεσης του ισραηλινού στρατού στον παλαιστινιακό θύλακο, με διακηρυγμένο στόχο την «εξάλειψη» της Χαμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙσραηλινός δήμαρχος ζητά η Λωρίδα της Γάζας να ισοπεδωθεί και να γίνει μουσείο σαν αυτό του Άουσβιτς12.09.2018

Η βασική αναμέτρηση σήμερα διεξάγεται στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων, όπου η Νίκι Χέιλι ελπίζει να κάνει την απρόσμενη ανατροπή, να κερδίσει το μεγάλο φαβορί Ντόναλντ Τραμπ. Οι Δημοκρατικοί στην πολιτεία οργανώνουν επίσης ψηφοφορία, μολονότι η εθνική οργάνωση του κόμματος δεν την αναγνωρίζει και στην πράξη δεν θα έχει καμιά επίπτωση για τον υποψήφιο για την επανεκλογή του Τζο Μπάιντεν.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b