MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Τα 7 πιο όμορφα βιβλιοπωλεία του κόσμου – Το ένα βρίσκεται στη Σαντορίνη

Ο μαγικός κόσμος των βιβλίων σε περιμένει σε αυτά τα παραμυθένια και φουτουριστικά βιβλιοπωλεία.

Monopoli Team

Τι μπορεί να σε κάνει να θέλεις να επισκεφτείς ένα μέρος ξανά και ξανά; Ίσως το φαγητό, ίσως η ιστορία, ίσως η κουλτούρα, ίσως ακόμα και ένα ιδιαίτερο βιβλιοπωλείο. Ένα βιβλιοπωλείο που κρύβει μέσα του καφέ μορφή τέχνης και εκφράζει κάθε σκέψη, συναισθήματα και εικόνα της φαντασίας σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΊδρυμα Ωνάση: Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες και επαγγελματίες για το πρόγραμμα υποτροφιών Onassis AiR12.09.2018

Ευτυχώς, σε πολλές χώρες του κόσμου μπορεί να συναντήσεις όμορφα βιβλιοπωλεία για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τους ασφυκτικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Άλλα αρκετά γνωστά, άλλα μακριά από την πεπατημένη, αλλά παραμυθένια και άλλα άκρως φουτουριστικά, αυτά είναι μερικά από τα πιο όμορφα βιβλιοπωλεία του κόσμου.

Atlantis, Σαντορίνη
View this post on Instagram

A post shared by Atlantis Books (@atlantisbooks)

Ένα από τα πιο όμορφα βιβλιοπωλεία της Ευρώπης βρίσκεται στην «καρδιά» της Οίας, στη Σαντορίνη. Το «Atlantis Books» ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν δύο φίλοι από την Αμερική επισκέφτηκαν το νησί και εμπνεύστηκαν από τη γραφική τοποθεσία. Σύντομα, ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε κανένα καλό αγγλόφωνο βιβλιοπωλείο στη Σαντορίνη, και έτσι αποφάσισαν να ανοίξουν αυτό το βιβλιοπωλείο, το οποίο σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή της Ευρώπης.

Shakespeare and Company, Παρίσι

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b