MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Δεν ήθελα να με στιγματίσει η επιτυχία των ‘Εγκλημάτων’» (vid)

Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σειρά «Εγκλήματα» αλλά και τον απόηχο της επιτυχίας της.

Monopoli Team

«Ήταν μια προσωπική μου επιδίωξη, το παλεύω χρόνια τώρα», είπε ο ηθοποιός για την κατάκτηση του να παίζει διαφορετικούς ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση, ανεξάρτητα από το είδος, και κανείς να μη το θεωρεί παράταιρο και να μη το κρίνει. «Αυτό ξεκίνησε από τον φόβο της μεγάλης επιτυχίας των «Εγκλημάτων». Μία τόσο μεγάλη επιτυχία μπορεί να σε στιγματίσει και να σε καθορίσει αποκλειστικά γι’ αυτό που έκανες εκεί. Και όχι μόνο τηλεοπτικά αλλά και θεατρικά. Εγώ ήθελα να ανοίξω τους ορίζοντές μου, να παίξω άλλα πράγματα, και δεν ήταν εύκολο να το καταφέρω αυτό τότε». 

Το θέατρο και οι ομοφυλόφιλοι ρόλοι στην τηλεόραση

«Είναι χαρά που παίζουμε συνέχεια σε γεμάτο θέατρο», είπε στη συνέχεια για την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», τη θρυλική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αλίκη και στην οποία πρωταγωνιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Μπέζος: «Είναι υποχρέωση της Δημοκρατίας να προστατεύει τους λίγους. Αυτό είναι και το μεγάλο της προτέρημα» (vid)12.09.2018

Για τους ομοφυλόφιλους ρόλους στην τηλεόραση, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανέφερε: «Έχουμε φτάσει στο 2024 και συζητάμε ακόμη για τους ρόλους των ομοφυλόφιλων στην τηλεόραση. Είναι λίγο απογοητευτικό. Είμαστε μια βαθιά συντηρητική κοινωνία όσο κι αν θέλουμε να φαινόμαστε φιλελεύθεροι και προοδευτικοί».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b