MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Μια ελληνική πόλη – έκπληξη στις 10 πιο φιλόξενες του κόσμου

Μια νησιώτική πόλη της Ελλάδας είναι η δεύτερη πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο σύμφωνα με τα βραβεία Traveller Review Awards 2024 που απένειμε η ταξιδιωτική πλατφόρμα Booking.com.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com δημοσίευσε μια λίστα με τα πιο φιλόξενα μέρη του κόσμου στο πλαίσιο των βραβείων Traveller Review Awards 2024. Από μαγευτικές παραθαλάσσιες πόλεις μέχρι ορεινά καταφύγια, οι προορισμοί της λίστας επιλέχθηκαν για την εξαιρετική φιλοξενία που προσφέρουν, όπως αποδεικνύεται από τις περισσότερες από 309 εκατομμύρια έγκυρες κριτικές από ταξιδιώτες της Booking.com. Στη φετινή λίστα με τις 10 πιο φιλόξενες πόλεις του κόσμου βρέθηκε η Ερμούπολη της Σύρου και μάλιστα στη δεύτερη θέση!

Booking.com: Η Ερμούπολη στις 10 πιο φιλόξενες πόλεις του κόσμου

Πηγή: Shutterstock

Να σημειωθεί ότι οι προορισμοί έχουν ταξινομηθεί με βάση τον συνολικό αριθμό των παραληπτών του βραβείου Traveller Review Award 2024. Το βραβείο προκύπτει από περισσότερες από 309 εκατομμύρια επαληθευμένες κριτικές και αναγνωρίζει τις επιχειρήσεις που έχουν προσφέρει σταθερά εξαιρετικές υπηρεσίες και φιλοξενία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»: Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φεβρουαρίου 202412.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b