MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Margot Robbie: Σκέφτεται να κάνει “διάλειμμα” από την υποκριτική

Η Margot Robbie αποκάλυψε ότι μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, μετά την επιτυχία της Barbie.

Monopoli Team

Η Margot Robbie αποκάλυψε ότι μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, προτιμώντας μια θέση πίσω από την κάμερα.

Η Robbie, η οποία εκτός από πρωταγωνίστρια της “Barbie” υπήρξε και παραγωγός της ταινίας, δήλωσε σε νέα συνέντευξή της στο Deadline ότι μπορεί να “εξαφανιστεί” από τις οθόνες μας για λίγο καιρό επειδή “όλοι μάλλον έχουν βαρεθεί να με βλέπουν” μετά την επιτυχία της ταινίας.

Η ηθοποιός δημιούργησε τη δική της εταιρεία παραγωγής LuckyChap το 2014, η οποία έχει δημιουργήσει τις ταινίες της Emerald Fennell Saltburn και Promising Young Woman, καθώς και το spin-off του Suicide Squad “Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSaltburn: Εμμονές, εκκεντρικοί ήρωες και σκοτεινές προθέσεις στη νέα ταινία της Emerald Fennell12.09.2018

Μετά την επιτυχία της ταινίας Barbie, η οποία είδε το πρόσωπο της Ρόμπι να γεμίζει διαφημιστικές πινακίδες σε όλο τον κόσμο, ο ηθοποιός άρχισε να σκέφτεται ότι ίσως είναι πολύ νωρίς για να πρωταγωνιστήσει σε άλλο blockbuster.

“Όλοι λένε, ‘Κάνεις ένα διάλειμμα; Κι εγώ λέω, ‘Ξέρεις ότι είμαι παραγωγός, έτσι δεν είναι; Δεν κάνουμε διάλειμμα”, είπε.

“Νομίζω επίσης ότι όλοι μάλλον έχουν βαρεθεί να με βλέπουν προς το παρόν. Μάλλον πρέπει να εξαφανιστώ από τις οθόνες για λίγο καιρό” πρόσθεσε.

Η Robbie συνέχισε: “Ειλικρινά, αν έκανα άλλη μια ταινία πολύ σύντομα, ο κόσμος θα έλεγε: ‘Πάλι αυτή; Μόλις κάναμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι μαζί της. Την ξεπεράσαμε.’ Δεν ξέρω τι θα κάνω στη συνέχεια, αλλά ελπίζω να είναι για λίγο καιρό μακριά” από αυτό.

Πάντως, η Barbie, που το καλοκαίρι γέμισε τους κινηματογράφους, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της. Στις Χρυσές Σφαίρες το βράδυ της Κυριακής (7 Ιανουαρίου), η ταινία βραβεύτηκε με το εναρκτήριο βραβείο Cinematic and Box Office Achievement, μια κατηγορία που δημιουργήθηκε για να αναγνωρίζει ταινίες που “συγκέντρωσαν εκτεταμένη υποστήριξη από το παγκόσμιο κοινό και πέτυχαν κινηματογραφική αριστεία”. Αν και πήρε μόνο ένα βραβείο, η Barbie, η οποία ήταν η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα του 2023, έλαβε εννέα υποψηφιότητες στις Σφαίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία SAG: Barbie, Oppenheimer και Succession κυριαρχούν στις φετινές υποψηφιότητες12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b