MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

Μουσική, συζητήσεις και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

1. Reverb Sessions: Live DJ Sets στην Δημοτική Αγορά Κυψέλλης

Ο Ιανουάριος 2024 μοιάζει πολλά υποσχόμενος στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, το Reverb Festival επιστρέφει στην Αγορά με ένα ακόμα δυνατό event, και φυσικά με καταξιωμένους DJs σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής στα decks. Τα Reverb Sessions έχουν σκοπό να αναδείξουν την αυθεντική εναλλακτική κουλτούρα της Αθήνας μέσα από τις διαφορετικές μορφές τέχνης, τη διαφορετικότητα των συντελεστών, την ποικιλομορφία και πολυφυλετικότητα.
19/01, 17:30-23:30
Αίθριο Δημοτικής Αγοράς Κυψέλλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Βασιλιάς Ληρ» στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας12.09.2018

2. Συζήτηση “Late Night Music Show” στην Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”

Photo by Oscar Keys on Unsplash

Αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να είναι ένα τηλεοπτικό late night show αλλά είναι ζωντανό και νωρίς. Ο stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου υποδέχεται καλλιτέχνες που μέσα από τη δουλειά τους συνδυάζουν την κωμωδία με τη μουσική. Οι Δημήτρης Δημόπουλος, Αριστοτέλης Ρήγας, Σοφία Κουρτίδου θα μιλήσουν για τη σχέση του stand-up comedy με τη μουσική αλλά και τη μουσική κωμωδία, το σατιρικό τραγούδι και τον συνδυασμό κλασικής μουσικής και κωμωδίας, κυρίως όμως θα μας εκμυστηρευτούν το μυστικό για την επιτυχημένη συνένωση των δύο ειδών. Παράλληλα, το συγκρότημα τζαζ Organsmic The Band θα διανθίσει την εκδήλωση με γνωστά τραγούδια σε jazz διασκευές. Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας που θα διανέμονται μία ώρα πριν την παράσταση.
19/01, 21:00
Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη” (Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος (Πρώην Πολυχώρος))

3. Βραδιά Μουσικής στην Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή

Photo by Ebuen Clemente Jr on Unsplash

Στην Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή, όπου παρουσιάζεται η έκθεση «Από την οπτική του Ναι» του Αλέξανδρου Γεωργίου, θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ πιάνου με ελεύθερη είσοδο. Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, οι Masa Josilo και Ράνια Ζέττα, μας ταξιδεύουν με τους μεθυστικούς ήχους που επιτάσσουν μέσα από το ρεσιτάλ πιάνου. Παράλληλα, η έκθεση του Αλέξανδρου Γεωργίου παρατείνεται έως τις 27 Ιανουαρίου. Ο καλλιτέχνης θα πραγματοποιεί πορτραίτα επισκεπτών, Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή απο τις 4 ως τις 6 μ.μ.
19/01, 19:30
Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή, Λεωνίδου 9, Μεταξουργείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔημήτρης Χορν: Οι κινηματογραφικοί ρόλοι που άφησαν εποχή12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b