MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πού θα δούμε χιόνι το Σαββατοκύριακο – Πρόγνωση για «χειμώνα εξπρές»

Πρόγνωση για το πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο. Τι αναφέρει ο Θεόδωρος Κολυδάς.

Photo by Craig Whitehead on Unsplash
Photo by Craig Whitehead on Unsplash
Monopoli Team

Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εξήγησε πού θα χιονίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και πώς θα αλλάξει ο καιρός ημέρα με την ημέρα.

Υπενθυμίζεται πως ο καιρός –σήμερα– θυμίζει περισσότερο άνοιξη, παρά χειμώνα, ωστόσο το σκηνικό θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες. Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο κ. Κολυδάς, θα χιονίσει το απόγευμα του Σαββάτου (20/01) στα βόρεια ηπειρωτικά, σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Νέοι δωρεάν κύκλοι εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του ΟΠΑΝΔΑ12.09.2018

Μάλιστα, όπως διευκρινίζει ο ίδιος, τα φαινόμενα θα ενταθούν στα κεντρικά και τα βόρεια και θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα,

Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο – Η πρόγνωση Κολύδα

«Ξεκινάμε από την μεταβολή της θερμοκρασίας που θα κυμαίνεται κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Το Σάββατο θα έχουμε πτώση στα βόρεια, ενώ στα κεντρικά και τα νότια θα διατηρηθεί υψηλή. Την Κυριακή θα σημειώσει αισθητή πτώση από βορρά προς νότο.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b