MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζόυς Ευείδη: “Το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω κάνει είναι ότι έχω βρει σπίτι σε αδέσποτα” (vid)

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά “Πρωίαν σε είδον” για τη φιλοζωική δράση της.

Monopoli Team

Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά “Πρωίαν σε είδον”, όπου μίλησε για τη φιλοζωική δράση της, την παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι” στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τα “Οι Μεν και οι Δε” και “Το Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο”, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τις δύο αυτές μεγάλες της επιτυχίες.

Μεγαλύτερη έμφαση έδωσε ωστόσο στη φιλοζωική της δράση. Η Τζόυς Ευείδη αφιερώνει συχνά τον χρόνο της στην περίθαλψη ζώων, ενώ μέσα από τις σελίδες της στα social media αναζητά οικογένειες για αδέσποτα ζωάκια. “Υπάρχει μεγάλη ανάγκη και ευτυχώς υπάρχει ανταπόκριση – όχι όση θα έπρεπε – αλλά έχουν σωθεί πάρα πολλά ζώα” είπε. “Και νομίζω ότι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω κάνει σε αυτή τη ζωή είναι που έχω βρει σπίτι σε πολλά αδέσποτα και τα έχω δώσει σε εξαιρετικά χέρια” ανέφερε.

Σχολιάζοντας το περιστατικό κακοποίησης σκύλου στην Αράχωβα, η ηθοποιός ανέφερε: “Το χειρότερο είναι ότι αυτό είναι καθημερινότητα των αδέσποτων στην Ελλάδα. Έγινε αυτό το φρικιαστικό στην Αράχωβα, αλλά αν μπεις σε αυτούς τους κύκλους, το τι διαβάζεις όλη μερα… Σε πιάνει φρικτή κατάθλιψη. Και είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Θα σώσεις δύο σκυλιά και την επόμενη μέρα θα βρεις δέκα πεταμένα κουτάβια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Ζώων: Τρεις δραστήριοι φιλόζωοι που μάς εμπνέουν με το έργο τους12.09.2018

Η Τζόυς Ευείδη αναφέρθηκε και στην παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, τους “Μπαμπάδες με ρούμι” των Ρέππα – Παπαθανασίου, στο Θέατρο Αλίκη, λέγοντας ότι είναι “από τα πολύ ωραία έργα” των δύο δημιουργών, ενώ για τις σκηνές που αναφέρεται η λέξη “χοντρή” ξεκαθάρισε ότι δεν κάνουν bodyshaming.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ19 περιβαλλοντικές οργανώσεις αντιδρούν στο νέο καθεστώς προστασίας του λύκου στην ΕΕ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b