MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

5 κορυφαίοι προορισμοί για ήρεμες διακοπές το 2024 – Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός

Προορισμοί που δεν βουλιάζουν από κόσμο, ιδανικοί για ταξιδιώτες που αναζητούν διαφορετικές και μοναδικές εμπειρίες.

Photo by Raimond Klavins on Unsplash
Monopoli Team

Η νέα λίστα «Not Hot» της ταξιδιωτικής εταιρείας Intrepid Travel παρουσιάζει πέντε προορισμούς σε όλο τον κόσμο για ταξιδιώτες που αναζητούν ήρεμες διακοπές το 2024. Όπως δήλωσε στο CNBC Travel ο Matt Berna, πρόεδρος της Intrepid Travel, ο ετήσιος κατάλογος της εταιρείας επιχειρεί να καταπολεμήσει τον υπερτουρισμό, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να αποφύγουν τα πλήθη αλλά και να εμπνευστούν να αναζητήσουν «διαφορετικές και μοναδικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, σε κοινότητες που μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από τους επισκέπτες».

Η λίστα του 2024 περιλαμβάνει πέντε προορισμούς: δύο από αυτούς βρίσκονται στην Ευρώπη, δύο στην Ασία και ένας στην Κεντρική Αμερική. Ανάμεσά τους κι ένας ελληνικός προορισμός: τα νησιά του Ιονίου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ελληνικοί δίσκοι που θα θυμόμαστε από το 202312.09.2018

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τους προορισμούς.

Κορσική

Σε αντίθεση με το κορεσμένο από τουρίστες Ποζιτάνο της Ιταλίας, οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Κορσική μπορούν «να απολαύσουν μια πιο αυθεντική, ήρεμη και καθηλωτική εμπειρία… χωρίς τα αμέτρητα πλήθη τουριστών», αναφέρει η Intrepid Travel. Η γοητεία του νησιού εκτείνεται πέρα από τις ακτές του. Η Κορσική είναι επίσης γνωστή για το μονοπάτι πεζοπορίας μήκους 180 χλμ. – το GR20 – και πολλά άλλα ιστορικά ορόσημα. Το νησί φιλοξενεί έξι φυσικά καταφύγια, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού καταφυγίου Scandola – Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, γνωστό για τα κόκκινα ηφαιστειακά πετρώματα του.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην πρόβα: «H καρδιά του Σκύλου» στο θέατρο Κιβωτός12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b