MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λεωνίδας Κακούρης: Παραιτείται από το Εθνικό και τον ρόλο του Βασιλιά Ληρ

Ο Λεωνίδας Κακούρης, πρωταγωνιστής της παράστασης Βασιλιάς Ληρ που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου παραιτήθηκε από το ρόλο.

Monopoli Team

Λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του έργου “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά, ο κεντρικός πρωταγωνιστής που ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο αποχωρεί επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου τον ρόλο του Βασιλιά Ληρ αναλαμβάνει ο Γιάννης Νταλιάνης ο οποίος συμμετείχε στην παράσταση στον ρόλο του κόμη του Κεντ.

Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου διακόπτονται προσωρινά και θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου.

Μια “προφητική” ανάρτηση στα social

Πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης ο Λεωνίδας Κακούρης είχε κάνει ένα post στο instagram που άφηνε να εννοηθεί ότι είχε δυσκολευθεί για τον ρόλο αυτό. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ΖΩΗ μετά από 4 μήνες ΑΣΚΗΤΙΚΗΣ για να καταφέρω να α@ρθρώσω τον βαρύ και Αθάνατο λόγο του Βασιλιά ΛΗΡ !!! Δήλωσα Πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος «παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά !!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ …. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας Αθώες ψυχές …. Καλή μας Χρονιά !!!! ΣΩΚΡΑΤΗ, ΒΑΣΙΛΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, ΠΑΥΛΟ, ΚΩΣΤΑ, ΠΕΤΡΟ, ΓΙΑΝΝΗ κλπ Όταν τελειώσω θα στειλω μήνυμα προς όλους !!!!”

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b