MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Η νέα χρονιά έφτασε κι εμείς ξεχωρίζουμε τις καλύτερες ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση, την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου.

Monopoli Team

Lara Croft Tomb Raider: Το Λίκνο της Ζωής στο COSMOTE CHRISTMAS HD, 01/01 στις 20:30

Περιπέτεια αμερικανικής, γερμανικής και ιαπωνικής παραγωγής του 2003

Σκηνοθεσία: Γιάν Ντε Μποντ , Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί,Τζέραρντ Μπάτλερ,Κρις Μπάρι

Έπειτα από έναν σεισμό στο νησί της Σαντορίνης, η Λάρα Κροφτ βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη ανακάλυψη… έναν χάρτη που οδηγεί στο Κουτί της Πανδώρας. Θα καταφέρει να το εντοπίσει πριν πέσει τα χέρια ενός παρανοϊκού επιστήμονα;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Εναντίον της Μπίλι Χόλιντεϊ στην ΕΡΤ1, 01/01 στις 23:30

Βιογραφικό μουσικό δράμα παραγωγής ΗΠΑ, 2021

Σκηνοθεσία: Λι Ντάνιελς, Πρωταγωνιστούν: Άντρα Ντέι, Τρεβάντε Ρόουντς, Τάιλερ Τζέιμς Ουίλιαμς, Γκάρετ Χέντλουντ, Λέσλι Τζόρνταν

H ταινία αφηγείται την ιστορία της Μπίλι Χόλιντει, διακεκριμένης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού της τζαζ κατά το πρώτο μισό του 20ού αιώνα. Ενεργή ακτιβίστρια, και μέλος του Civil Rights Movement, με το τραγούδι της «Strange Fruit», επηρέασε πολύ το κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τις δεκαετίες του ’50 και ’60. Εξαιτίας του τραγουδιού και της επίδρασής του, η Χόλιντει στοχοποιήθηκε από τις αρχές, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν την παθολογική σχέση που είχε με τις καταχρήσεις. Το 1939 ξεκίνησαν έρευνα εις βάρος της, διαδικασία που κατέληξε σε δίκη το 1947.Η ταινία ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Α’ γυναικείου ρόλου αλλά και για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου το 2021.

Morbius, από 01/01 στο Netflix

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Last Christmas στον ΑΝΤ1, 02/01 στις 21:45

Κομεντί, αμερικάνικης και βρετανικής συμπαραγωγής, 2019

Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της – μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως Ξωτικό σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς φραγμούς της. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου … και πρέπει να έχεις πίστη.

Ο Xειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο στο COSMOTE CINEMA 2HD, 02/01 στις 23:50

Δραματική ταινία νορβηγικής, γαλλικής, σουηδικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Γιόακιμ Τρίερ , Ηθοποιοί: Ρενάτε Ρέινσβε,Άντερς Ντάνιελσεν Λι,Χέρμπερτ Νόρντρουμ

Στο σύγχρονο Όσλο, μια νεαρή εξερευνά τις επιλογές της επαγγελματικής κι ερωτικής ζωής της. Για να μπορέσει να βρει τι την κάνει ευτυχισμένη, θα πρέπει πρώτα να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι. Η ταινία ήταν υποψήφια για 2 Όσκαρ.

Ένας Χρόνος στη Νέα Υόρκη στην ΕΡΤ1, 03/01 στις 21:15

Δραματική ταινία, παραγωγής Καναδά-Ιρλανδίας 2020

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Φαλαρντό, Πρωταγωνιστούν: Μάργκαρετ Κουάλει, Σιγκούρνι Γουίβερ, Ντάγκλας Μπουθ, Χάμζα Χακ

Νέα Υόρκη στα ‘90s. Η Τζοάνα μόλις αποφοίτησε και αποφασισμένη να κυνηγήσει το όνειρο της και να γίνει συγγραφέας, προσλαμβάνεται ως βοηθός της Μάργκαρετ, της ατζέντισσας του Τζ. Ντ. Σάλιτζερ. Βασικό καθήκον στο παλιομοδίτικo γραφείο της είναι να διαχειρίζεται την αλληλογραφία του Τζ. Ντ. Σάλιτζερ. Καθώς διαβάζει τα γράμματα των θαυμαστών του δημοφιλούς συγγραφέα δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να στέλνει το τυποποιημένο και απρόσωπο γράμμα, που έχει ορίσει το πρακτορείο και αρχίζει να απαντά περισσότερο προσωπικά με συγκινητικά και αστεία αποτελέσματα. Καθώς η Τζοάνα χρησιμοποιεί την φωνή του σπουδαίου συγγραφέα ανακαλύπτει σιγά σιγά και τη δική της.

Οι Μισητοί Οκτώ στο COSMOTE CINEMA 1HD, 03/01 στις 23:00

Γουέστερν αμερικανικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο , Ηθοποιοί: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον,Κερτ Ράσελ,Τζένιφερ Τζέισον Λι

Στο μετεμφυλιακό Γουαϊόμινγκ, ένας κυνηγός επικηρυγμένων, η αιχμάλωτή του κι έξι παράξενοι ταξιδιώτες βρίσκουν καταφύγιο σε μια απομονωμένη καλύβα. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην COSMOTE TV: 5 ταινίες και 5 σειρές για το απόλυτο binge-watching12.09.2018

La La Land στον ΑΝΤ1, 04/01 στις 23:00

Μιούζικαλ αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Ντέμιαν Σαζέλ , Ηθοποιοί: Έμα Στόουν,Ράιαν Γκόσλινγκ,Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ

Στη βραβευμένη με έξι Όσκαρ ταινία, μια επίδοξη ηθοποιός και ένας μουσικός της τζαζ ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ συγχρόνως κυνηγούν τα όνειρά τους. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα του Λος Άντζελες;

Monsters and Men στο COSMOTE CINEMA 2HD, 04/01 στις 23:35

Αστυνομικό Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν , Ηθοποιοί: Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον,Άντονι Ράμος,Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ

Στον απόηχο του φόνου ενός άοπλου Αφροαμερικανού από την αστυνομία, 3 άντρες -ο μάρτυρας που βιντεοσκόπησε το συμβάν, ένας μαύρος αστυνομικός και ένας αθλητής- βιώνουν τις συνέπειες και τις κοινωνικές προεκτάσεις του γεγονότος.

Ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά Του Δαχτυλιδιού στο STAR, 04/01 στις 22:15

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2001.

Παίζουν: Ελάιζα Γουντ, Ίαν ΜακΚέλεν, Βίγκο Μόρτενσεν, Σον Άστιν, Άντι Σέρκις, Τζον Ρις-Ντέιβις, Λιβ Τάιλερ, Ορλάντο Μπλουμ, Μπίλι Μπόιντ, Ντόμινικ Μόναχαν, Κέιτ Μπλάνσετ, Κρίστοφερ Λι, Χιούγκο Γουίβινγκ, Ίαν Χολμ, Σον Μπιν. Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον.

Μια επική περιπέτεια για το καλό που αντιστέκεται στο κακό, τη δύναμη της φιλίας, το προσωπικό θάρρος. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα Χόμπιτ, τον Φρόντο Μπάγκινς. Ο νεαρός Φρόντο, που κατοικεί στη Μέση Γη, κληρονομεί ένα δαχτυλίδι, που θα δώσει σε ένα σκοτεινό και ισχυρό άρχοντα τη δύναμη να υποδουλώσει ολόκληρο τον κόσμο. Με μια πιστή συντροφιά, που αποτελείται από ξωτικά, νάνους, γενναίους άντρες και έναν σοφό μάγο, τον Γκάνταλφ, ο Φρόντο ξεκινά μια ηρωική προσπάθεια να καταστρέψει το δαχτυλίδι και να ανοίξει το δρόμο για την εμφάνιση της ανθρωπότητας. Στη δύσκολη αυτή διαδρομή, ο Φρόντο θα συναντήσει πολλούς, που θα αγωνιστούν για να αποκτήσουν το δαχτυλίδι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η μεγάλη ώρα για τον Γιώργο Λάνθιμο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b