MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Η μεγάλη ώρα για τον Γιώργο Λάνθιμο

Επιτέλους, το «Poor things» του Γιώργου Λάνθιμου βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες και οι τυχεροί θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν, στον φυσικό χώρο του, ένα έργο φτιαγμένο και προορισμένο αποκλειστικά για τη μεγάλη οθόνη.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Poor things

Θυμίζουμε ότι από σήμερα η ταινία που κατέκτησε το Χρυσό Λέοντα στο φεστιβάλ της Βενετίας και είναι υποψήφια για 7 Χρυσές Σφαίρες, θα παίζεται σε λίγες επιλεγμένες αίθουσες αλλά από την Πρωτοχρονιά θα ανοίξει σε ευρύτερο δίκτυο διανομής. Το νέο φιλμ του Λάνθιμου είναι τόσο ξεχωριστό και εμπνευσμένο ώστε τον κατατάσσει χωρίς καμιά αμφιβολία στην ελίτ των κορυφαίων σύγχρονων σκηνοθετών.
Κριτική και αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOscars 2024: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες 10 shortlists – Σε 3 κατηγορίες το Poor Things12.09.2018

Ennio: The Maestro

Ακόμη μια απόλαυση είναι να βλέπεις στο ντοκιμαντέρ του Τζουζέπε Τορνατόρε για τον Ένιο Μορικόνε, «Ennio: The Maestro» τον κορυφαίο Ιταλό συνθέτη να ξετυλίγει ο ίδιος το νήμα της συναρπαστικής ζωής του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Άγραφος Νόμος

Ο «Άγραφος Νόμος» είναι η δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Λόρενζ με τον Λίαμ Νίσον μετά από το προ διετίας «Προστάτη».
Αίθουσες προβολής

Μυστήριο στη Φάρμα των Ζώων

Τέλος, το νορβηγικό animation «Μυστήριο στη Φάρμα των Ζώων» φέρνει μια πλοκή μυστηρίου αλά Άγκαθα Κρίστι δίπλα στα προβλέψιμα παιδικά στάνταρ.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b