MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Γερμανία: 6 μικρές αλλά πανέμορφες πόλεις που αξίζει να επισκεφθείτε

Μικρές σε μέγεθος αλλά μεγάλες σε ομορφιά πόλεις της Γερμανίας για ταξιδιώτες που αναζητούν ιδιαίτερους προορισμούς.

Photo by jordi on Unsplash
Photo by jordi on Unsplash
Monopoli Team

Κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται το Βερολίνο, το Μόναχο, το Αμβούργο κι άλλες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας. Αν όμως ψάχνετε για έναν πιο ιδιαίτερο και ρομαντικό προορισμό, υπάρχουν πολλές μικρές γερμανικές πόλεις που αξίζει να ανακαλύψετε. Χρωματιστά σπίτια, πέτρινα σοκάκια και παραμυθένια κάστρα θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε κινηματογραφικό πλατό. Αυτές είναι μερικές από τις ομορφότερες μικρές πόλεις της Γερμανίας που αξίζουν την προσοχή σας.

Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ

Μικρές σε μέγεθος αλλά μεγάλες σε ομορφιά πόλεις της Γερμανίας για ταξιδιώτες που αναζητούν ιδιαίτερους και ρομαντικούς προορισμούς. Μέρος του δημοφιλούς Ρομαντικού Δρόμου που διαπερνά τη νότια Γερμανία, το Rothenburg ob der Tauber είναι διάσημο για την καλοδιατηρημένη μεσαιωνική πόλη του. Η βόλτα στο ιστορικό κέντρο με τα παμπάλαια σπίτια, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τους πύργους, τις πύλες και τα συντριβάνια, αποτελεί μια απόδραση στο χρόνο. Η πόλη έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, ενώ ήταν η έμπνευση για το χωριό του Πινόκιο στην ταινία της Walt Disney το 1940.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝαταλία Σουίφτ: Ήμουν από την αρχή, ενστικτωδώς, επιλεκτική12.09.2018

Κβέντλινμπουργκ

Το Quedlinburg είναι μια μεσαιωνική πόλη γεμάτη πολιτιστικούς θησαυρούς που βρίσκεται στο κρατίδιο Σαξονία- Άνχαλτ. Είναι μία από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις στην Ευρώπη και αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Ένας λαβύρινθος από ρομανικά σπίτια, εκκλησίες, κήπους, πλατείες και δαιδαλώδη σοκάκια προσκαλεί τους επισκέπτες να χαθούν για ώρες. Το σημαντικότερο αξιοθέατο είναι το κάστρο της πόλης πάνω σε λόφο και η εκκλησία του Αγίου Σερβάτιου που χρονολογείται από το 1129.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNYE Party Fever: Τα πιο εκρηκτικά πάρτι για να υποδεχτείτε το 2024 στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b