MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

Συναυλίες, εικαστικά δρώμενα και μουσική στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

1. Χριστουγεννιάτικες συναυλίες στο Παγοδρόμιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Tο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φοράει τα καλά του και, με φόντο το ολόφωτο Παγοδρόμιό του, στήνει την καθιερωμένη μουσική γιορτή του στο Φουαγιέ Μουσών, προσφέροντας δωρεάν συναυλίες στους μικρούς, αλλά και… τους λιγότερο μικρούς φίλους του. Έως και τις 30 Δεκεμβρίου, στη γιορτινή σκηνή του Φουαγιέ, νεανικά χορωδιακά σχήματα και ανερχόμενα μουσικά συγκροτήματα ωδείων και μουσικών σχολείων της Αττικής θα παρουσιάσουν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και υπέροχες μελωδίες στο πνεύμα των ημερών. Την Παρασκευή 29 Δκεμεμβρίου, καθώς μετράμε αντίστροφα για την άφιξη του νέου έτους, το Σύνολο πνευστών και κρουστών El Sistema Greece, θα μας βάλει στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood.
29/12, 17:00, 18:15
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Φουαγιέ Μουσών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι νέοι. Και ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους το 202312.09.2018

2. Open Air Gigs: Η απόλυτη μουσική πρωτοβουλία του ΚΠΙΣΝ συνεχίζεται

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ, το SNFCC Youth Council επιμελείται το μουσικό προγραμματισμό στον Πευκώνα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και διοργανώνει τέσσερα Open Air Gigs που αναδεικνύουν ανερχόμενους εκπροσώπους διαφορετικών μουσικών ειδών, από indie folk και γκρούβες, μέχρι παραδοσιακά ακούσματα και ηλεκτρονικούς πειραματισμούς. Οκτώ διαφορετικά σχήματα έρχονται να γεμίσουν μουσικά τον δημόσιο χώρο, να συστηθούν στο κοινό και να συνυπάρξουν -μια ξεχωριστή συνάντηση δημιουργών, οι οποίοι για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να «συνομιλήσουν» μεταξύ τους. Την Παρασκευή, την σκυτάλη παίρνουν οι Yama & Monozim. Γλυκόπιοτα synths, jazz κιθαριστικές συγχορδίες και λουλούδια. Αυτή είναι τα συστατικά της μουσικής συνταγής του Αθηναϊκού indie pop duo των Yama. Με εναρκτήριο έναυσμα το 2019, οι δύο φίλοι, Γιάννης και Μανώλης (εξ’ου και το όνομα του συγκροτήματος), μπήκαν στην δημιουργική διαδικασία, μόλις στην ηλικία των 20 ετών. Ο Monozim είναι η ελληνόφωνη ανάσα στην ανεξάρτητη funk σκηνή της Αθήνας. Αναλαμβάνει τη σύνθεση, την ενορχήστρωση, την παραγωγή και τους στίχους μόνος του, προσφέροντάς μας νοσταλγικούς, χορευτικούς ήχους, στη σύγχρονη εποχή.
29/12, 20:00
Πευκώνας, ΚΠΙΣΝ

3. Led Hula Hoop Show: Ένα εντυπωσιακό περιπατητικό Δρώμενο στο ΚΠΙΣΝ

Τα εντυπωσιακά δρώμενα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στον Χριστουγεννιάτικο κόσμο του ΚΠΙΣΝ. Αριστοτεχνικές και καλαίσθητες μανούβρες φωτεινών στεφανιών νέας τεχνολογίας (Pixel Smart Hoops και Led Hula Hoops) εμπνευσμένες από τις φωτιστικές εγκαταστάσεις του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ με θέμα τις συναθροίσεις, σε ένα πρωτότυπο περιπατητικό δρώμενο που μαγεύει με την απλότητά του.
29/12, 19:00
Ξέφωτο, ΚΠΣΙΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕικαστική περιδιάβαση σε μουσεία και εκθέσεις: 20+1 προτάσεις12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b