MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δημήτρης Λάλος: “Δεν φοβάμαι αν θα με στιγματίσει ο ρόλος του Μαθιού” (vid)

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” για την τεράστια επιτυχία του “Μαθιού”.

Δημήτρης Λάλος, Photo: Γιάννης Βασταρδής/Monopoli.gr
Δημήτρης Λάλος, Photo: Γιάννης Βασταρδής/Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε χθες μετά τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του Μαθιού, που ενσαρκώνει εδώ και τρεις τηλεοπτικές σεζόν στον Σασμό, αλλά και στην αναγνωρισιμότητα που λαμβάνει.

Για το αν τον ανησυχεί το ενδεχόμενο “τυποποίησης”, δηλαδή να του ζητούν να παίζει τον ίδιο ρόλο, μετά την τεράστια επιτυχία του Μαθιού στον Σασμό, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν ανησυχώ γιατί αυτό θα γίνει σίγουρα, το θεωρώ βέβαιο» είπε και στη συνέχεια ανέφερε ότι θα έλεγε “όχι” σε δουλειές. «Πολλές φορές έχω απορρίψει δουλειές διότι με τα “όχι” χτίζεις την καριέρα σου. Με το να αρνείσαι πράγματα που ίσως σε συμφέρουν κάπου και αλλού δεν σε συμφέρουν. Νομίζω όμως ότι δεν φοβάμαι γιατι έχω χτίσιε μια τεχνικη πανω στον τρόπο με τον οποιο προσεγγίζω τον κάθε ρόλο. όταν στον σιωπηλό ρόλο έπαιζα έναν αστυνομικό, μου έλεγαν πάλι πόσο πολύ μου πάει αυτός ο ρόλος. Τελικά εμε΄να οι  ρόλοι μου πάνε όλοι ππαρα πολύ; Νομίζω έχει να κάνει με τον τρόπο που προσεγγίζεις τη δουλειά σου. Εγώ δεν παίζω με την προσπωική μου γοητεία. Όταν μου λένε συγχαρητήρια ξέρω γιατί το λένε, ξέρω ακριβώς τι έχω κάνει, είναι όλα μελετημένα».

“Πολλές φορές ο κόσμος μου μιλά σαν να με ξέρει πολύ καλά. Ίσως αυτό επειδή είμαι κάθε βράδυ στο σπίτι του. Γενικά ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός και διακριτικός μαζί μου και αυτό που παίρνω από τον κόσμο είναι ότι θαυμάζουν την υποκριτική μου. Και γι’ αυτό παίρνω χαρά από τον κόσμο, γιατί ασχολούνται με τον τέχνη μου, με τον τρόπο που χτίζω τον ρόλο” ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξη για την αγάπη του κόσμου.

Για την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο είχε μιλήσει και σε συνέντευξή του στο Monopoli.gr και τη Στέλλα Χαραμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔημήτρης Λάλος: Δεν έγινα γνωστός επειδή ήμουν όμορφος, αλλά μέσα από τη δουλειά μου12.09.2018

Σε ερώτηση για το πώς χειρίζεται την προβολή, είχε πει: “Συμβαίνει. Προχωράω και πάω στη δουλειά μου. Δεν έγινα γνωστός επειδή ήμουν όμορφος ή επειδή έτυχε. Έγινα γνωστός μέσα από τη δουλειά μου. Και αυτό είναι το σωστό”. Και συνέχισε: “Με επιβεβαιώνει. Συμβαίνει γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει την τέχνη μου, γι’ αυτό που πασχίζω τα τελευταία 20 χρόνια – κι όχι επειδή βγήκα σε ένα πρωϊνάδικο μερικές φορές. Κι έτσι παρότι τώρα κάνω τηλεόραση, δεν πρόκειται να στραφώ σε ένα “άλλο” θέατρο από αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Δεν με ενδιαφέρει να οργανώσω μια εμπορική παράσταση για να μαζέψω λεφτά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναστασία Παντούση: Είμαι φιλόδοξη, έχω ορίζοντα. Ελπίζω φωτεινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b