MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Γιώργος Περρής σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης

Ο διεθνής Έλληνας καλλιτέχνης μπήκε σε billboard στην πιο διάσημη πλατεία του κόσμου, προσθέτοντας άλλο ένα ορόσημο στην καριέρα του.

Monopoli Team

Πιο συγκεκριμένα, το εξώφυλλο του νέου Χριστουγεννιάτικου δίσκου του Γιώργου Περρή με τίτλο “The Most Wonderful Time Of The Year!” προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη στη μέση της Times Square στην Νέα Υόρκη, εκεί όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά, στο πλαίσιο προώθησης του καινούργιου του άλμπουμ στην Αμερική.

Ο καλλιτέχνης βρίσκεται στις Η.Π.Α αυτή την περίοδο για την προώθηση του πρώτου χριστουγεννιάτικου άλμπουμ του, καθώς και του τηλεοπτικού αφιερώματος που θα προβάλλεται όλο τον Δεκέμβριο από το PBS, ένα από τα διαχρονικότερα κανάλια της Αμερικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Περρής: Τραγουδώ για να αγαπήσω και να αγαπηθώ12.09.2018

To “It’s The Most Wonderful Time Of The Year!” κατέκτησε ήδη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του την 1η θέση στα digital charts της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, ενώ βρέθηκε και στις τοπ 20 θέσεις σε Αγγλία, Γερμανία και Κολομβία ανάμεσα σε άλλες χώρες.

Όπως σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο Instagram: «Είμαι κατενθουσιασμένος και συγκινημένος που ο δίσκος μου προβάλλεται σε billboard στην Times Square!!Πρέπει να τσιμπήσω τον εαυτό μου για να πιστέψω ότι το άλμπουμ μου θα προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη στην καρδιά της Νέας Υόρκης καθημερινά για την καμπάνια προώθησης του! Απίστευτο!!».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b