MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Τρίτη 28 Νοεμβρίου

Παραστάσεις, φεστιβάλ και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

1. Προβολή της ταινίας ”Ζ” παρουσία του Κώστα Γαβρά στο Κινηματοθέατρο ”Κώστας Γαβράς”

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Π. Παχατουρίδης προσκαλεί το κοινό στην κινηματογραφική προβολή της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας “Ζ”, παρουσία του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη και επίτιμου δημότη Κώστα Γαβρά, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στο Κινηματοθέατρο “Κώστας Γαβράς”, Βασιλικών 6, Κηπούπολη. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση.
28/11, 19:30
Κινηματοθέατρο “Κώστας Γαβράς”, Βασιλικών 6, Κηπούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜελέτης Ηλίας: Στο ελληνικό θέατρο επικρατεί ακόμα ένας ελιτισμός που μας στενεύει12.09.2018

2. Παρουσίαση βιβλίου “Τα παράπονα των τροφών” στη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”

Οι Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις και ο Ενδοκρινολόγος Χάρης Κανδηλώρος μας προσκαλούν στον Πολυχώρο του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην παρουσίαση του βιβλίου “Τα παράπονα των τροφών” του Χάρη Κανδηλώρου. Το έργο αυτό συνδυάζει μοντέρνα, συγκινησιακά, αλλά και με χιούμορ την υγιεινή Μεσογειακή Διατροφή, την αγάπη για τα ζώα, την οικολογική ευαισθησία. Περιλαμβάνει 12 πρωτότυπα ποιήματα και εκπαιδευτικές ερωτήσεις-παιχνίδια. H Έλλη Αργυράκη θα τραγουδήσει και η Νεφέλη Σταύρου θα την συνοδεύσει στο πιάνο με τις συνθέσεις του Νίκου Ξανθούλη, πάνω σε ποιήματα του βιβλίου. Θα ακουστεί μικρό απόσπασμα από την κουκλοθεατρική “version” του έργου με “τις φωνές” της Ήβης Σοφιανού.
28/11, 20:00
Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη” (Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος (Πρώην Πολυχώρος)

3. MIRfestival: Χορευτική περφόρμανς  “Le goût du drame [Δίψα για δράματα]” στο Μεταξουργείο

Eξέπεμψε για πρώτη φορά το παράξενο σήμα του δεκαπέντε χρόνια πριν, και από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε να ανοίγει τα μάτια και τις αισθήσεις μας με καλλιτεχνικά πρότζεκτ ευρηματικά και συναρπαστικά. Αφουγκράζεται το νέο, ανοίγει τη δίοδο προς το μέλλον, δεν διστάζει να προσεγγίσει το φλέγον: το MIRfestival είναι πάντα εδώ. Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στη σκηνή ανεβαίνει μια μοναδική περφόρμερ. To Le goût du drame [Δίψα για δράματα] είναι ένας φόρος τιμής στους καλλιτέχνες που βάζουν φωτιά στη σκηνή, τόσο στην ποπ κουλτούρα όσο και στις παραστατικές τέχνες. Είναι μια καταβύθιση στην αναζήτηση της χαράς. Ένα μισάωρο απογειωτικού χορού, από μια ερμηνεύτρια που καταλαμβάνει τον χώρο σαν καρτούν. Η σκηνή ανάβει. Και, όπως όλοι ξέρουμε, η χαρά είναι μεταδοτική…
28/11, 22:00
Spacy Baby, Μεγάλου Αλεξάνδρου 80-82, Μεταξουργείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Καβάφης αποκτά νέα στέγη στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b