MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα

Βραβευμένες ταινίες, μιούζικαλ, οικογενειακές κωμωδίες, δράματα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας (27/11-01/12).

Monopoli Team

Κολέτ στην ΕΡΤ2, 27/11 στις 22:00

Βιογραφικό δράμα, συμπαραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου, ΗΠΑ, Ουγγαρίας 2018

Σκηνοθεσία: Γουός Γεστμόρλαντ, Πρωταγωνιστούν: Κίρα Νάιτλι, Ντομινίκ Γουέστ, Έλινορ Τόμλινσον, Ντενίζ Γκοφ, Φιόνα Σο

Η Κίρα Νάιτλι ενσαρκώνει την εμβληματική Γαλλίδα συγγραφέα της αβάν γκαρντ Κολέτ που, μέσα από το έργο της, έγινε σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης κατά τον 20ο αιώνα. Ο γάμος της με τον συγγραφέα Ανρί Γκοτιέ Βιλάρ (Ντόμινικ Γουέστ) την απομάκρυνε από την απλοϊκή ζωή της επαρχίας και την εισήγαγε στη θορυβώδη ζωή του Παρισιού, όπου και ανέπτυξε το συγγραφικό της ταλέντο μεταξύ άλλων.α πρώτα της βιβλία εκδόθηκαν με το ψευδώνυμο του άντρα της «Ουίλι» και έγιναν ανάρπαστα.

Έτερος Εγώ στο COSMOTE CINEMA 1HD, 27/11 στις 22:50

Αστυνομικό Θρίλερ ελληνικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας , Ηθοποιοί: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης,Δημήτρης Καταλειφός,Φρανσουά Κλουζέ

Αθήνα, 2015. Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στον τόπο του εγκλήματος. Ένας ιδιόρρυθμος εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίασή τους, με αναπάντεχο σύμμαχο έναν καθηγητή μαθηματικών.

Το Τρίγωνο της Θλίψης στο COSMOTE CINEMA 2HD, 28/11/2023 στις 22:00

Δραματική Κομεντί γαλλικής, σουηδικής, βρετανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Όστλουντ , Ηθοποιοί: Χάρις Ντίκινσον,Σάρλμπι Ντιν,Γούντι Χάρελσον

Ο Καρλ και η Γιάγια, ένα ζευγάρι μοντέλων, δέχονται πρόσκληση για μια κρουαζιέρα που απευθύνεται στην οικονομική ελίτ. Μα αυτό που ξεκινά σαν ανέμελη απόδραση σύντομα θα πάρει απρόσμενη τροπή… Η ταινία προτάθηκε για τρία Όσκαρ.

Cinderella Man στο ΣΚΑΪ, 28/11 στις 22:20

Κοινωνική, δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2005

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ, Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Ρενέ Ζελβέγκερ, Πολ Τζιαμάτι

Η πραγματική ιστορία του Τζέιμς Μπράντοκ, ενός πυγμάχου, ο οποίος την περίοδο του Κραχ του ’29 αναγκάστηκε να ξανανέβει στο ρινγκ, προκειμένου να εξασφαλίσει την τροφή της οικογένειάς του καταφέρνοντας να γίνει όχι μόνο πρωταθλητής, αλλά και ίνδαλμα. Υποψήφιο για τρία Όσκαρ.

Οι Τρεις Ήρωες (Three Kings) στο OPEN, 29/11 στις 21:00

Κωμική πολεμική περιπέτεια αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 1999

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο. Ράσελ. Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Άις Κιούμπ, Σπάικ Τζονζ.

Υπόθεση: Με τη λήξη του Πόλεμου του Κόλπου, τρεις Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκουν τυχαία έναν χάρτη ο οποίος πιστεύουν ότι μπορεί να τους οδηγήσει στους… κρυμμένους θησαυρούς του Σαντάμ Χουσεΐν. Αγνοώντας τις διαταγές που τους δίνονται και με κίνδυνο να περάσουν στρατοδικείο, αποφασίζουν να κλέψουν το χρυσάφι για τον εαυτό τους. Μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία με ένα ιδανικό καστ πρωταγωνιστών και μια εύστοχη πλοκή που εγκωμιάστηκε από κοινό και κριτικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Time επιστρέφει με νέο story και Bella Ramsey: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την δεύτερη σεζόν12.09.2018

Τοπ Γκαν στο COSMOTE CINEMA 2HD, 29/11/2023 στις 23:00

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 1986

Σκηνοθεσία: Τόνι Σκοτ , Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ,Κέλι Μακγκίλις,Βαλ Κίλμερ

Ένας παράτολμος χειριστής μαχητικών αεροσκαφών στέλνεται σε μια σχολή επίλεκτων πιλότων. Εκεί, θα αγωνιστεί τόσο για τη θέση του καλύτερου αποφοίτου όσο και για την καρδιά μιας όμορφης καθηγήτριας… Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Στην Πύλη της Αιωνιότητας στην ΕΡΤ2, 30/11 στις 22:00

Βιογραφικό δράμα, συμπαραγωγής Ιρλανδίας, Ελβετίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας, ΗΠΑ 2018

Σκηνοθεσία: Τζούλιαν Σνάμπελ, Πρωταγωνιστούν: Γουίλεμ Νταφόε, Όσκαρ Άιζακ, Ρούπερτ Φρεντ, Μαντς Μίκελσεν, Εμανουέλ Σενιέ, Ματιέ Αμαλρίκ, Νιλς Άρεστρουπ

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Τζούλιαν Σνάμπελ, υποψήφιος για Όσκαρ για την ταινία «Το Σκάφανδρο και η Πεταλούδα», μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή και το έργο του Βίνσεντ βαν Γκογκ, υπογράφοντας μία αριστουργηματική βιογραφία για τον ρόλο του δημιουργού και την τέχνη της ζωγραφικής. Η ταινία σκιαγραφεί τα χρόνια που ο κορυφαίος Ολλανδός ιμπρεσιονιστής Βίνσεντ βαν Γκογκ έζησε στην Αρλ της Γαλλίας, τότε που -μαγεμένος από το γαλλικό τοπίο και φως- δημιούργησε μερικά από τα πιο εμβληματικά έργα του, όπως η «Έναστρη Νύχτα», το «Υπνοδωμάτιο στην Αρλ» και η σειρά «Ηλιοτρόπια», ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα.

Family Switch, από 30/11 στο Netflix

Η Jennifer Garner επιστρέφει με μια ξεκαρδιστική οικογενειακή κωμωδία, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Ένα σπάνιο συμπαντικό γεγονός θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Ουόκερς, καθώς θα ωθήσει τους γονείς να αλλάξουν σώματα με τα παιδιά τους.

Ψυχρά Κι Ανάποδα, II (Frozen, II) στον ALPHA, 01/12 στις 21:45

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αγγλικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι

Γιατί η Έλσα γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις; Οι αλήθειες για το παρελθόν την περιμένουν καθώς η ίδια τολμά προς το άγνωστο-στα μαγεμένα δάση και τις σκοτεινές θάλασσες πέρα από την Αρεντέλα. Οι απαντήσεις την καλούν, αλλά ταυτόχρονα απειλούν και το βασίλειό της. Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα αντιμετωπίσει ένα επικίνδυνο μα και συναρπαστικό ταξίδι ταυτόχρονα. Στο Ψυχρά κι Ανάποδα, η Έλσα φοβόταν ότι οι δυνάμεις της ήταν υπερβολικά δυνατές για αυτόν τον κόσμο. Στο Ψυχρά κι Ανάποδα 2, θα πρέπει να ελπίζει ότι είναι αρκετές.

La La Land στο COSMOTE CINEMA 2HD, 01/12 στις 22:00

Μιούζικαλ αμερικανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Ντέμιαν Σαζέλ , Ηθοποιοί: Έμα Στόουν,Ράιαν Γκόσλινγκ,Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ

Στη βραβευμένη με έξι Όσκαρ ταινία, μια επίδοξη ηθοποιός και ένας μουσικός της τζαζ ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ συγχρόνως κυνηγούν τα όνειρά τους. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα του Λος Άντζελες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ζοζεφίν και Ναπολέων12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b