MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιώργος Σαμπάνης και Δέσποινα Βανδή στον Βοτανικό

Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή του Βοτανικού. Μαζί του η Δέσποινα Βανδή.

Monopoli Team

Η πρωτεύουσα ετοιμάζεται για μια ακόμη αξέχαστη σεζόν διασκέδασης, καθώς ο Γιώργος Σαμπάνης επέστρεψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή του Βοτανικού. Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σόου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στις 27 Οκτωβρίου 2023, μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και διασκέδαση. Ο Βοτανικός Live Stage, γνωστός για τη μαγευτική ατμόσφαιρά του και τις αξέχαστες βραδιές, υποδέχθηκε με χαρά το σχήμα Βανδή – Σαμπάνης και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο σχήμα. Στο πρόγραμμα των εμφανίσεων στον Βοτανικό συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Kings, μια μπάντα που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τον μοναδικό τους ήχο. Επιπλέον, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη προσφέρουν δροσερούς ρυθμούς, προετοιμάζοντας το κοινό για μια νύχτα γεμάτη ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάολα και Νίκος Μακρόπουλος στο Fever12.09.2018

Οι εμφανίσεις στον Βοτανικό θα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές μουσικής και διασκέδασης. Το αγαπημένο αυτό μέρος στην Ιερά Οδό αναμένεται να γεμίσει από ανεβαστική ενέργεια και χορό καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα του 2024. Ο Γιώργος Σαμπάνης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του μέσω του Instagram, δηλώνοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα είμαστε στον ανανεωμένο Βοτανικό για να ζήσουμε υπέροχες μουσικές στιγμές. Η χαρά μου, όμως, είναι ακόμη μεγαλύτερη που αυτή τη σεζόν θα τη ζήσω παρέα με τη Δέσποινα.” Αυτά τα λόγια δείχνουν το πάθος και την αγάπη των καλλιτεχνών για τη μουσική και το κοινό τους. Ο Βοτανικός αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα, χάρη στον μοναδικό του χώρο και τη μαγευτική ατμόσφαιρα. Κάθε βραδιά στον Βοτανικό αποτελεί μια ευκαιρία για τους λάτρεις της μουσικής να απολαύσουν ζωντανές εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.

Οι δύο καλλιτέχνες συνδύασαν τις δυνάμεις τους σε ένα εκρηκτικό σόου που προσέφερε στο κοινό αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και σύνδεσης. Οι Kings, με τον μοναδικό τους ήχο, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη πρόσθεσαν τη δική τους μοναδική πινελιά στη βραδιά, που αφήνει το κοινό να ανακαλύψει νέες εντυπωσιακές μουσικές. Με τον πιο ανεβαστικό τρόπο, άνοιξαν τις βραδιές στον Βοτανικό, δημιουργώντας τον ιδανικό πρόλογο για το μουσικό ταξίδι που ακολουθεί. Ο χειμώνας του 2024 αναμένεται να είναι γεμάτος μουσική, χορό και αξέχαστες αναμνήσεις. Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Δέσποινα Βανδή φέρνουν μια έκρηξη μουσικής στον Βοτανικό, όπου οι ρυθμοί και οι μελωδίες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b