MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γυρίσματα σε πολικές θερμοκρασίες και τρομερά παράπονα για το Squid Game: The Challenge

Τι συνέβη τελικά στα γυρίσματα του νέου ριάλιτι του Netflix, Squid Game: The Challenge;

Monopoli Team

Το Squid Game επέστρεψε στο Netflix. Aπό τις 22 του Νοέμβρη οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να ξαναμπούν στον κόσμο των Παιχνιδιού του Καλαμαριού, το οποίο αυτή τη φορά είναι λιγότερο θανατηφόρο.

Κι αυτό γιατί επέστρεψε ως ριάλιτι (μέχρι να δούμε τον κανονικό δεύτερο κύκλο της σειράς), στο οποίο συμμετέχουν 456 κανονικοί άνθρωποι, με στόχο το χρηματικό έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αριθμητικά και μόνο είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα – αν όχι το μεγαλύτερο – ριάλιτι που έχουν γυριστεί ποτέ.

Το σόου είναι προφανώς εμπνευσμένο από την τεράστια επιτυχία της κορεάτικης σειράς και αποτελείται από μια σειρά προκλήσεων και δοκιμασιών, πολλές από τις οποίες οι φανς θα αναγνωρίσουν αμέσως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆλλο ένα trailer για το Poor Things του Λάνθιμου – Πότε κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα12.09.2018

Ωστόσο, από τότε που το ριάλιτι άρχισε να γυρίζεται από το Netflix στις αρχές του 2023, η παραγωγή έχει πληγεί από αναφορές για κακές συνθήκες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η πρώτη δοκιμασία του σόου, λοιπόν, είναι το «Red Light, Green Light», με την τεράστια πορτοκαλί κούκλα που γυρνούσε το κεφάλι και πυροβολούσε όποιον παίκτη κουνιόταν. Στην περίπτωση του The Challenge τη βλέπουμε να πυροβολεί με χρώμα και όχι κανονικές σφαίρες, όμως για να γυριστούν οι σκηνές στη συγκεκριμένη πίστα χρειάστηκαν αρκετές ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ζοζεφίν και Ναπολέων12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b