MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Άγιος Γεώργιος Νηλείας: Το ησυχαστήριο του Πηλίου με τη μαγευτική θέα

Ταξιδεύουμε στο Πήλιο και ανακαλύπτουμε ένα ησυχαστήριο με φανταστική θέα στον Παγασητικό και μία από τις πιο όμορφες πλατείες χωριού στην Ελλάδα.

Πήλιο, Photo by Vasilis Caravitis
Πήλιο, Photo by Vasilis Caravitis
Monopoli Team

Είναι μαγευτικός ο χειμώνας στα ορεινά χωριά του Πηλίου. Γειτονιές με πετρόχτιστα αρχοντικά, πλατείες με θέα που σε καθηλώνει, πυκνά δάση για εξερεύνηση, αναμμένα τζάκια και καλό φαγητό. Αν έχετε ήδη επισκεφθεί τα διασημότερα χωριά του μυθικού βουνού και θέλετε να εξερευνήσετε μερικά από τα κρυμμένα «μυστικά» του, τότε αξίζει να ανακαλύψετε τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας.

Περίπου 20 χλμ. ανατολικά από τον Βόλο, κοντά στη Βυζίτσα και τις Μηλιές, ο Άγιος Γεώργιος Νηλείας είναι ένα λιγότερο γνωστό αλλά πανέμορφο χωριό, ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης και της χαλάρωσης που αναζητούν όλη την αυθεντική εμπειρία του Πηλίου. Απλωμένο αμφιθεατρικά ανάμεσα σε δύο ράχες, σε υψόμετρο 700 μ. περίπου, αποτελεί το ορεινότερο χωριό του Πηλίου και φημίζεται για την υπέροχη πανοραμική θέα του στον Παγασητικό κόλπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλευσίνα 2023: Μια περιδιάβαση στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης12.09.2018

Πρόκειται για ένα χωριό που διατηρεί την αυθεντικότητά του και όλα εκείνα τα παραδοσιακά στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, πνιγμένο στις οξιές, τις καστανιές, τα πλατάνια και τις μηλιές. Δεν είναι τυχαίο που το CNN το έβαλε στη λίστα με τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Ο Ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη» στο Εθνικό Θέατρο12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b