MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θα πλήρωνες για μια φούστα-πετσέτα 853€, αν ήταν Balenciaga;

Η φούστα-πετσέτα των 853€ του οίκου Balenciaga είναι εδώ και περιμένει την προ-παραγγελία μας. Λογικά θα περιμένει για πολύ.

Monopoli Team

Η φούστα – αν μπορούμε να την πούμε φούστα – του οίκου μόδας Balenciaga, που θυμίζει πετσέτα μπάνιου, είναι πλέον διαθέσιμη για προ-παραγγελία στο site της εταιρείας, αφού παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για τη σεζόν Spring 2024.

Αν δεν σου φαίνεται γελοίο, μπορείς να αποκτήσεις αυτή την φούστα-πετσέτα με μόλις 853€, η οποία διαθέτει ευπροσάρμοστη ζώνη, κουμπιά και φυσικά το μοτίβο του Balenciaga. Αν από την άλλη σου φαίνεται γελοίο, μπορείς να αποκτήσεις μια πετσέτα μπάνιου με πολύ λιγότερα χρήματα -οριακά 800€ λιγότερα- και απλά να την τυλίξεις γύρω από τη μέση και να τη φορέσεις πάνω από τα oversized τζιν παντελόνια σου, μετά το μπάνιο ή γενικά με ό,τι θέλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ τσάντα του $1 εκατομμυρίου της Louis Vuitton είναι πλέον διαθέσιμη12.09.2018

Αυτό το προϊόν, το οποίο δημιούργησε ο Ντέμνα Γκβασάλια, ο επί 9 χρόνια creative director του οίκου, έρχεται σε απόλυτη σύνδεση με όλα τα πανάκριβα, αλλά αδιανόητα και ακαλαίσθητα προϊόντα που είχε παρουσιάσει τα προηγούμενα χρόνια, όπως η δερμάτινη σακούλα σκουπιδιών ή τα κατεστραμμένα sneakers.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b