MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Για τη Μαρίνα Σάττι, αυτή είναι η καλύτερη ελληνική συμμετοχή στην Eurovision (vid)

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι εκμυστηρεύεται στο “Στούντιο 4” τις αγαπημένες της συμμετοχές στην Eurovision.

Monopoli Team

Η Μαρίνα Σάττι συνάντησε την κάμερα του “Στούντιο 4” στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και μίλησε για την αναζήτηση τραγουδιών για το διαγωνισμό, τις αντιδράσεις του κόσμου στον δρόμο, τις αγαπημένες της συμμετοχές από τον διαγωνισμό τραγουδιού.

“Χαίρομαι που μου έχει ανατεθεί αυτό το πρότζεκτ. Παίρνοντας και όλη αυτή τη στήριξη, νιώθω ότι κάπως τα πράγματα που ήθελα και εγώ σαν Μαρίνα να πετύχω στη δουλειά μου, γίνονται πιο γρήγορα”, είπε αρχικά η τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε πως προς το παρόν δεν έχει αγχωθεί, ενώ τελευταία νιώθει σαν “εθνικός ήρωας” στη γειτονιά της.

Η τραγουδίστρια επίσης ανέφερε πως δεν σκέφτεται τι θα συμβεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 11 Μαΐου 2024, αλλά επικεντρώνεται στη διαδικασία αναζήτησης τραγουδιού. “Αυτό που κάνω τώρα είναι να βρω ωραίες ιδέες, ωραία references, ακούμε τραγούδια που μας στέλνουν – και πολλά από αυτά είναι από την Ελλάδα” είπε και πρόσθεσε: “Πρέπει να βρεθεί το τραγούδι, να βρούμε την ιστορία που θα πούμε και πάνω σε αυτή θα χτιστούν όλα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Smashing Pumpkins το καλοκαίρι του 2024 στην Αθήνα12.09.2018

Όσο για τις δικές της επιθυμίες και όνειρα σχετικά με την Eurovision; “Τι θα ‘θελα να γίνει; Να φτιάξω ένα ωραίο, σύγχρονο πρότζεκτ, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου, τη νέα Ελλάδα και όχι ίσως την εικόνα οι ξένοι για εμάς, τα στερεότυπα όπως ο Ζορμπάς, το συρτάκι, το… σαγανάκι. Και να είναι relevant και να μπορεί να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους εκτός της χώρας μας, να ταυτιστεί, να συνδεθεί, να χορέψει, αυτός είναι ο στόχος”, είπε η Μαρίνα Σάττι.

Σε ερώτηση για τον καλλιτέχνη που έχει ανέβει στη σκηνή της Eurovision και η ίδια ξεχωρίζει, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε τον Mahmood που εκπροσώπησε την Ιταλία το 2019 και το 2022, ο/η καλλιτέχνης που θα ήθελε να δει στην Eurovision είναι η Bjork, ενώ η αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή είναι ο Μιχάλης Ρακιντζής με το “S.A.G.A.P.O”.

Η Μαρίνα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRomaland: Οι Ρομά απευθύνονται σ’ εκείνους που δεν ακούν12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b