MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα στο ΝΟΧ

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα δίνουν ραντεβού στον χώρο του NOX, για να χαρίσουν στο κοινό μουσικές νύχτες που θα μείνουν αξέχαστες.

Monopoli Team

Ο Αντώνης Ρέμος,με τις σπουδαίες ερμηνείες του και τις sold out εμφανίσεις του παγκοσμίως, μάς προσκαλεί και φέτος τον χειμώνα για μια ακόμη ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο ΝΟΧ.

Η Ελένη Φουρέιρα, η Νο1 pop star των επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, με τη δυνατή σκηνική της παρουσία και τις μεγάλες χορευτικές της επιτυχίες, συναντά τον Αντώνη Ρέμο και μαζί θα απογειώσουν τις νύχτες μας στο ΝΟΧ.

Μια συνύπαρξη επί σκηνής γεμάτη ένταση, χορό, δυνατό beat και ένα εντυπωσιακό show γεμάτο εκπλήξεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάολα και Νίκος Μακρόπουλος στο Fever12.09.2018

Το ξεχωριστό, επιβλητικό, και παράλληλα φιλόξενο ΝΟΧ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στη διασκέδαση.

Ένας χώρος – πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα των Ηλία Μαροσούλη – Άγγελου Κοταρίδη, με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη. Ένας πολυβραβευμένος χώρος εφάμιλλος αντίστοιχων του εξωτερικού με εξελιγμένες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, που απέσπασε το βραβείο gold στα Interior Design Award και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Interior Design / Hospitality στον παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμό DNA Paris Design Awards.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00
Από τις 18 Νοεμβρίου

NOX: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 3411000
Site: www.noxathens.com
Instagram: @noxathens
Facebook: noxathensgr

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b