MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κοινό συνέδριο Θετικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας αφιερωμένο στον Καθηγητή Αναστάσιο Σταλίκα

Από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών φιλοξενεί το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θετικής Ψυχολογίας.

Monopoli Team

Συναντήσεις, Αφηγήσεις, Προκλήσεις

Πρόκειται για ένα κοινό συνέδριο με τίτλο «Συναντήσεις, Αφηγήσεις, Προκλήσεις» που διοργανώνεται από τα Τμήματα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τους κλάδους της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και της Θετικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

To Συνέδριο ξεκινά ως συνάντηση δύο κλάδων και είναι ανοιχτό σε πολλαπλές συναντήσεις επιστημόνων, επαγγελματιών ψυχικής υγείας, επαγγελματιών της εκπαίδευσης, ερευνητών/τριών, φοιτητών/τριών, ατόμων και κοινοτήτων. Ενθαρρύνει τη συνάντηση θεωρητικών, επιστημολογικών και μεθοδολογικών προσεγγίσεων, θεραπευτικών πρακτικών, εφαρμογών και δημιουργικών εκπλήξεων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου έχουν προγραμματιστεί πολλές ομιλίες από σημαντικές προσωπικότητες της πανεπιστημιακής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, εργαστήρια, συμπόσια και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις,

Αναστάσιος Σταλίκας

Εικαστικό αφιέρωμα

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στον εκλιπόντα Πρόεδρο και εμπνευστή του Καθηγητή Αναστάσιο Σταλίκα. Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου οι συμμετέχοντες και το κοινό θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα πολυμεσικό αφιέρωμα που έχει επιμεληθεί ο Εικαστικός Νίκος Καζής και θα εγκαινιαστεί στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 19:30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να δείτε το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b