MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μάθιου Πέρι: Δημιουργείται ίδρυμα στη μνήμη του, για να βοηθήσει όσους παλεύουν με εθισμούς

Το όνειρο του Μάθιου Πέρι να ιδρύσει έναν οργανισμό ώστε να βοηθήσει όσους δίνουν τη δική τους μάχη με την κατάχρηση ουσιών, έγινε πραγματικότητα.

Monopoli Team

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο πρωταγωνιστής στα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, σχεδίαζε να ιδρύσει έναν οργανισμό για να βοηθήσει όσους υπέφεραν από την κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ.

«Όταν πεθάνω, δεν θα ήθελα τα ‘Φιλαράκια’ να είναι το πρώτο πράγμα που θα αναφέρει ο κόσμος για μένα, θα ήθελα ο αγώνας κατά των ουσιών και η στήριξη όσων υποφέρουν να είναι το πρώτο. Kαι θα το αποδεικνύω για το υπόλοιπο της ζωής μου», ήταν μία από τις δηλώσεις του ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μάθιου Πέρι ήθελε να τον θυμόμαστε ως κάποιον που έζησε καλά και βοήθησε τους ανθρώπους12.09.2018

Μετά τον ξαφνικό θάνατό του, οι φίλοι και οι αγαπημένοι του ήλπιζαν να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του. Και το έκαναν.

«Στο πνεύμα της διαρκούς δέσμευσης του Μάθιου Πέρι να βοηθήσει άλλους που παλεύουν με εθισμούς, ξεκινάμε ένα ταξίδι για να τιμήσουμε τη μνήμη του, ιδρύοντας το Ίδρυμα Matthew Perry, με οδηγό τα λόγια και τις εμπειρίες του και με γνώμονα το πάθος του να κάνει τη διαφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b