MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μάθιου Πέρι: Η μάχη με το αλκοόλ και τις ουσίες – Από τον εθισμό ως τη δημιουργία κέντρου απεξάρτησης

Ο Μάθιου Πέρι προσπάθησε πολλές φορές να απεξαρτηθεί – τα κατάφερε, ίδρυσε δικό του κέντρο και βοηθούσε άντρες που αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα.

Monopoli Team

O Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή, στα 54 του χρόνια. Βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Διασώστες έφτασαν στο σημείο γύρω στις 4 το απόγευμα – το σώμα του δεν αντιδρούσε. Ήταν ένας από τους κωμικούς που καθόρισε τη γενιά του, χαρίζοντας γέλιο σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο Μάθιου Πέρι δεν ήταν απλώς «Ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια» – ήταν πολλά περισσότερα. Και δεν πέρασε εύκολα. Εθίστηκε σε φάρμακα, προσπάθησε πολλές φορές να απεξαρτηθεί, ίδρυσε ακόμη και δικό του κέντρο απεξάρτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάθιου Πέρι: Πέθανε ο Τσάντλερ Μπινγκ από τα «Φιλαράκια»12.09.2018

«Όταν έρχεται η φήμη, είναι λες και βρίσκεσαι στην Disneyland για λίγο, λες ‘τα κατάφερα, είμαι ενθουσιασμένος, έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα του κόσμου’. Και μετά συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα, δεν γεμίζει κανένα κενό στη ζωή σου», δήλωσε στους NY Times το 2002, έχοντας κλείσει έναν χρόνο νηφάλιος.

«Δεν απεξαρτήθηκα επειδή έτσι μου τη βάρεσε. Απεξαρτήθηκα επειδή φοβόμουν ότι θα πέθαινα την επόμενη μέρα».

Ο εθισμός του ξεκίνησε το 1997, έπειτα από ένα ατύχημα με τζετ σκι. Τότε, εθίστηκε στο Vicodin. Έπειτα, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, σε βαθμό που πηγαίε στη δουλειά με χανγκόβερ. Το 2000, νοσηλεύτηκε με παγκρεατίτιδα, εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο ηθοποιός μιλούσε συχνά για την εποχή που πάλευε με τον εθισμό. Περνούσε στερητικό σύνδρομο στα γυρίσματα των Friends, έτρεμε και ίδρωνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Φιλαράκια: 10 (όντως) άγνωστα facts για τη σειρά-φαινόμενο των 90s12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b