MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Οι 3 πιο δημοφιλείς φθινοπωρινές αφίξεις στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

Ο γαστρονομικός χάρτης της Αθήνας αλλάζει, φέρνοντας ιδανικές προτάσεις για τις φθινοπωρινές μας εξόδους.

Monopoli Team

Και εκεί που νιώθεις πως κάπως τα πράγματα έχουν μείνει στάσιμα, πως είναι όλα ίδια και βαρετά –έρχονται τα νέα στέκια της πόλης, να μας ανανεώσουν τη διάθεση, να μας χαρίσουν μια νέα εμπειρία, αλλά και να μας δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις. Φθινόπωρο χωρίς καλό φαγητό, ποτό και καφέ, δεν βγαίνει. Και αν θες να ξεφύγεις για λίγο από τα στέκια σου, είναι ώρα να δοκιμάσεις τα νέα spots που μόλις άνοιξαν στο κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα εστιατόρια της Αθήνας που πήραν αστέρι Michelin το 202312.09.2018

Mellem, Κυψέλη
Ξεκινώντας από Κυψέλη, τα βλέμματα έχουν πέσει στο «Μellem», το οποίο άνοιξε κοντά στο γειτονικό «Flake». Ο καφές εδώ έχει την τιμητική του, με αφρικάνικα blends και μονοποικιλιακούς καφέδες, οι οποίοι συνδυάζονται άψογα με τις λιχουδιές που θα βρεις. Μπισκότα σοκολάτας, banana bread, κέικ με λάιμ, cinnamon και pineapple roll, είναι μόνο μερικές από της επιλογές της βιτρίνας.

Οι αλμυρές επιλογές θα σου τραβήξουν αναπόφευκτα την προσοχή, αφού μια μπαγκέτα με χοιρινό μπούτι, τυρί κρέμα, ντοματίνια και ρόκα, ή ένα σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί ολικής με κασέρι Καρδίτσας, μπαλσάμικο και ρόκα, είναι ότι πρέπει για το γρήγορο lunch σου. Φυσικά υπάρχει και vegan επιλογή: Σάντουιτς με χούμους, αβοκάντο, τσάτνεϊ αγγούρι και ρόκα. Αν ο δρόμος σου σε βγάλει προς το Μellem προς το απόγευμα ή βράδυ, ακόμη καλύτερα, αφού θα μπορέσεις να δοκιμάσεις κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες, ήπιας παρέμβασης και σίγουρα πολύ ξεχωριστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού τρώμε τα πιο “κολασμένα” ζυμαρικά στην Αθήνα;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b