MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κώστας Χατζής: «Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί όταν πήγα στο σχολείο» (vid)

Ο Κώστας Χατζής βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «The 2night Show» και μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε από τα σχολικά του χρόνια.

Monopoli Team

Ο Κώστας Χατζής, μαζί με τον γνωστό σαξοφωνίστα Γιώργο Κατσαρό, βρέθηκε χθες (24/10) το βράδυ καλεσμένος της εκπομπής «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε ήδη από τα σχολικά του χρόνια, τις διακρίσεις που συνεχίστηκαν ακόμα και στις αμοιβές του, αλλά και για το λόγο που δεν θέλησε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

“Όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Λιβαδειά έκανα τον ξένο για να τρώμε ένα πιάτο φαγητό. Τη μία ήμουν Βραζιλιάνος και την άλλη ήμουν Σπανιόλος. Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί, όταν πήγα σχολείο” είπε ο μουσικός. “Έχω επιχειρήματα ότι αν στην υδρόγειο υπάρχουν 2-3 λαοί που ξεχωρίζουν είναι ο Έλληνας. Ο ελληνικός λαός είναι καταπληκτικός. Αλλά δεν είχε ποτέ παιδεία. Και η παιδία έρχεται από την πολιτεία”.

Ο Κώστας Χατζής μίλησε για το γεγονός ότι πάντα πληρωνόταν λιγότερα από τους υπόλοιπους τραγουδιστές. «Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Ας φέρουμε ένα παράδειγμα, όλοι έπαιρναν 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και η οικογένεια. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα γιατί αυτό βγαίνει ότι είμαι ο καλός άνθρωπος, καλλιτέχνης. Δεν είναι σωστό. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν» ανέφερε ο Κώστας Χατζής.

Όσο για τον λόγο που ποτέ δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό, ο Κώστας Χατζής σχολίασε: «Έγιναν προσπάθειες για να πάω στο εξωτερικό όμως δεν ήθελα να είμαι σε ένα αεροπλάνο για να βγάλω λεφτά. Οι Έλληνες με έβγαλαν και με δέχτηκαν» σχολίασε ο Κώστας Χατζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Γιαγκίνηδες φέρνουν στην Αθήνα αυθεντικό ρεμπέτικο από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b