MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ανακαινίζεται η Σκάλα του Μιλάνου – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες – υπολογίζεται την άνοιξη του 2024- θα πρόκειται για μία αίθουσα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας,όσον αφορά το οπτικοακουστικό κομμάτι.

Monopoli Team

Στις 17 Οκτωβρίου, το εμβληματικό Teatro alla Scala στο Μιλάνο (η Σκάλα του Μιλάνου) εγκαινίασε ένα νέο, σημαντικό κτίριό του στη Via Verdi.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, το Teatro alla Scala υπέστη σημαντική μεταμόρφωση, με τις εργασίες να ξεκινούν το 2001 και να ολοκληρώνονται με επιτυχία το 2004. Η νέα προσθήκη είναι σημαντικό ορόσημο την ιστορία του φημισμένου θεάτρου μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του.

Ο πύργος προσφέρει 11 ορόφους, αφιερωμένους σε γραφεία, αίθουσες για πρόβες μπαλέτου και χώρους για συναρμολόγηση σκηνικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Σεφέρης, 60 χρόνια από το βραβείο Νόμπελ – Έκθεση Μουσείο Μπενάκη12.09.2018

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς η ανακαίνιση της κεντρικής αίθουσας παραστάσεων και συναυλιών της διάσημης Σκάλα, ενώ προσωρινό «σπίτι» της είναι το Θέατρο Αρτσιμπόλντι.

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες – υπολογίζεται την άνοιξη του 2024 – θα πρόκειται για μία αίθουσα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας , όσον αφορά το οπτικοακουστικό κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Andy» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b