MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

O Γιώργος Γιαννιάς στο Voodoo Club

Κάθε Παρασκευή, το Voodoo Club υποδέχεται στη σκηνή του τον Γιώργο Γιαννιά, για μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Monopoli Team

Χειμώνας 2024 στο Voodoo Club, με τον Γιώργο Γιαννιά

Το Voodoo Athens, ένα από τα πιο κορυφαία νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, υποδέχεται στη σκηνή του τον φετινό χειμώνα τον Γιώργο Γιαννιά.

Κάθε Παρασκευή βράδυ, από τον Οκτώβριο

Τις Παρασκευές, το Voodoo Club μεταμορφώνεται σε πύλη για ένα μαγικό ταξίδι στη νύχτα, με τον Γιώργο Γιαννιά να είναι ο «καπετάνιος» αυτής της μουσικής εμπειρίας. Τα τραγούδια του Γιώργου Γιαννιά αφηγούνται ιστορίες αγάπης, αναζήτησης και πάθους. Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός για την φωνή και το ταλέντο του να συνδυάζει διάφορα μουσικά είδη, ενώ οι εμφανίσεις του είναι γνωστές για την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που μεταδίδει.

Η σειρά των ζωντανών εμφανίσεων του Γιώργου Γιαννιά στο Voodoo Club αναμένεται να είναι μια μουσική περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσεις. Κάθε Παρασκευή του χειμώνα, το Voodoo Athens μετατρέπεται σε έναν κόσμο μουσικής και ψυχαγωγίας, όπου οι θαμώνες μπορούν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να ανακαλύψουν τη μαγεία της ζωντανής μουσικής. Ο Γιώργος Γιαννιάς φέρνει μαζί του την ενέργεια και το πάθος της μουσικής του, και το κοινό ανταποκρίνεται με ατελείωτο χορό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈξοδος με…θέα σε αγαπημένα rooftops της Αθήνας12.09.2018

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Γιαννιά στο Voodoo Athens είναι μια ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, να ανακαλύψετε νέα τραγούδια και να απολαύσετε την εκπληκτική φωνή του καλλιτέχνη.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2117707770

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b