MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

H Κάρπαθος στους 6 πιο ρομαντικούς και βιώσιμους προορισμούς του κόσμου

Την Κάρπαθο επισκέφτηκαν οι βραβευμένοι instagramers Anne και Mike Howard που διατηρούν το ρεκόρ «του μεγαλύτερου μήνα του μέλιτος του κόσμου».

Photo by Blaž on Unsplash
Photo by Blaž on Unsplash
Monopoli Team

Η Κάρπαθος συγκαταλέγεται στη λίστα με τους έξι πιο ρομαντικούς και βιώσιμους προορισμούς του πλανήτη σύμφωνα με το Honey Trek, το δημοφιλές blog που εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια με ειδικά ενδιαφέροντα, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων επισκέφτηκαν οι βραβευμένοι instagramers Anne και Mike Howard που διατηρούν το ρεκόρ «του μεγαλύτερου μήνα του μέλιτος του κόσμου» από το 2012 και που συνεχίζουν μέχρι σήμερα τις επισκέψεις σε πάνω από 70 χώρες σε έξι ηπείρους.

Εκτός από την Ελλάδα, η λίστα περιλαμβάνει επιπλέον τη Γαλλική Πολυνησία, την Κόστα Ρίκα, το Μπουτάν, τη Σλοβενία και το Μεξικό. Σε ένα ακόμη εκτενές αφιέρωμα για τον προορισμό την ίδια περίοδο, το Silver Travel Advisor, η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα για ταξιδιώτες ηλικίας 50-65 ετών με ποιοτικά ενδιαφέροντα όπως οι παραδόσεις και η γαστρονομία, αναφέρει πως «η Κάρπαθος εντυπωσιάζει με τις εκατοντάδες εκκλησίες και εξωτικές παραλίες, τα δεκάδες μίλια περιπατητικών διαδρομών και τη λαμπερή ηλιοφάνεια άνω των 8 μηνών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeer Factory Festival: 5 ελληνικές μικροζυθοποιίες που ξεχωρίσαμε και αξίζει να γνωρίσεις κι εσύ12.09.2018

Σημειώνεται πως τα στοχευμένα δημοσιεύματα στο εξωτερικό προέκυψαν μετά από προγραμματισμένες δημοσιογραφικές αποστολές της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία marketing που συνεργάζεται ο Δήμος.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧαιρώνεια: Ένα “ταξίδι” στον χρόνο με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b