MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Παραστάσεις, φεστιβάλ και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

1. O Φίλιππος Πλιάτσικας ζωντανά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ο Μέντα 88 διοργανώνει το πρώτο Μέντα Live της σεζόν, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21.00, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης , με προσκεκλημένο τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Μια μοναδική συναυλία, με τα πιο σημαντικά κι αγαπημένα τραγούδια της 30χρονης πορείας του αγαπημένου δημιουργού κι ερμηνευτή, από τις κορυφαίες στιγμές του με τους Πυξ Λαξ, μέχρι και σπάνιες εκτελέσεις των τραγουδιών του ολοκαίνουριου album του, με τίτλο “Αφιερωμένο”.
20/10, 21:00
Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο τελευταίο live του Εισβολέα (μέχρι το επόμενο καλοκαίρι)12.09.2018

2. Ρεσιτάλ βιολιού από την Νικόλ Παππά στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή ενώνει τις δυνάμεις του για άλλη μια φορά με το Ωδείο Αθηνών και στις 20 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει στο Αμφιθέατρο ρεσιτάλ βιολιού με τη νέα αριστούχο διπλωματούχο του Ωδείου, Νικόλ Παππά, με την κλασική μουσική να συναντά τις εικαστικές τέχνες. Στο πιάνο συνοδεύει η Ελένη Νικολαΐδη. Απαραίτητη προκράτηση θέσης εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του ρεσιτάλ θα βρείτε εδώ.
20/10, 20.00
Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

3. Aφιέρωμα “Μια ταινία φτιαγμένη από παιδιά” στο 6ο BCK Συμπόσιο Κινηματογράφου

Το 6ο BCK Συμπόσιο Κινηματογράφου παρουσιάζει το αφιέρωμα “Μια ταινία φτιαγμένη από παιδιά”, κατά το οποίο προβάλλονται μαθητικές ταινιές μικρού μήκους. “Μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα μαθητικών ταινιών που ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι και βρήκαν τον δρόμο τους, θα διερευνήσουμε το πώς φτάνουμε στην ολοκλήρωση μιας ταινίας μικρού μήκους φτιαγμένη από τα ίδια τα παιδιά. Αν όμως τα παιδιά θέλουν να μείνουν στο παιχνίδι και δεν θέλουν ή δεν υπάρχει ο χρόνος ή η διάθεση να ξεκινήσουν γυρίσματα, μήπως μπορούμε απλώς να στρέψουμε το βλέμμα πάνω τους, να αφουγκραστούμε τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες έκφρασης και να δημιουργήσουμε κόσμους με οδηγό τις κατασκευές, το κολάζ, τις φωτογραφίες ή ακόμα και ένα βιβλίο ή ένα επιδαπέδιο παιχνίδι, πάντα με πυρήνα και άξονα την έβδομη τέχνη”.
20/10, 19.00 – 21.00
Zoetrope, Κιμώλου 17, 11362, Κυψέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Σκηνές από ένα γάμο» στο Σύγχρονο Θέατρο12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b