MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο «Watch Next» της COSMOTE TV

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκε καλεσμένη στο «Watch Next» της COSMOTE TV και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τα γυρίσματα της «Φόνισσας», σε συμπαραγωγή COSMOTE TV.

Monopoli Team

Την αγαπημένη ηθοποιό Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδέχεται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 20/10, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι COSMOTE TV) η κινηματογραφική εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Λίγο πριν την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους, η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο και την εμπειρία της στην πολυαναμενόμενη «Φόνισσα», τη νέα ταινία της Tanweer σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, στην οποία πρωταγωνιστεί. Από τη συζήτηση δεν θα λείψουν και οι διηγήσεις της από τη συναρπαστική της καριέρα, καθώς και οι αναφορές στη γνωριμία της με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι στον «Μελισσοκόμο» και στη συνεργασία της με τον Μπομπ Γουίλσον στις επερχόμενες «Τρεις Ψηλές Γυναίκες».

Όπως κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα της εκπομπής θα περιλαμβάνει προτάσεις νέων ταινιών, αφιερώματα και τις εξελίξεις στον χώρο της 7ης τέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ επιστροφή του «Frasier» και όλα όσα θα δούμε στην COSMOTE TV τον Οκτώβριο12.09.2018

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο του «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b