MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΘΕΣΗ

Gucci Cosmos: Ιχνηλατώντας την πλούσια κληρονομιά του ιταλικού οίκου μόδας – Έκθεση στο Λονδίνο

Έως τις 31 Δεκεμβρίου το 180 Studios είναι μεταμορφωμένο στη «Gucci Cosmos», μια έκθεση στην οποία διερευνάται η πλούσια κληρονομιά του ιταλικού οίκου μόδας.

Monopoli Team

Μέσα από εννέα εγκαταστάσεις ξεδιπλώνεται η ιστορία του οίκου

Έως τις 31 Δεκεμβρίου το 180 Studios είναι μεταμορφωμένο στη «Gucci Cosmos», μια έκθεση στην οποία διερευνάται η πλούσια κληρονομιά του ιταλικού οίκου μόδας. Την ιδέα συνέλαβε και υλοποίησε η σύγχρονη καλλιτέχνις Es Devlin και η έκθεση χαρακτηρίζεται από εννέα εγκαταστάσεις, οι οποίες ιχνηλατούν την ιστορία του Gucci από την ίδρυσή του, το 1921 έως σήμερα.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε έναν αστερισμό αρχειακών αντικειμένων στα οποία περιλαμβάνονται εμβληματικές τσάντες, υποδήματα, φορέματα και αξεσουάρ καθώς και μια γκάμα σπάνιων αντικειμένων που παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Η Ιταλίδα θεωρητικός της μόδας, Maria Luisa Frisa, επιμελήθηκε την έκθεση και συγκέντρωσε θησαυρούς, πολλοί εκ των οποίων έκαναν το πρώτο τους ταξίδι εκτός αρχείου, για να παρουσιάσει το πώς ο Gucci συνεχίζει όχι μόνον να αντανακλά την εποχή, αλλά και να την ορίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑElliot Page: Tο νέο πρόσωπο της Gucci Guilty (video)12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b