MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε στην TV αυτή την εβδομάδα

Και αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουμε τις καλύτερες ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση και σε πλατφόρμες.

Monopoli Team

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε και εμείς πιστοί στο ραντεβού μας, σας προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες που μπορείτε να δείτε είτε στην τηλεόραση, είτε σε κάποια από τις δημοφιλείς streaming πλατφόρμες. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα είναι πλούσιο, με all-time classic ταινίες, διαχρονικές επιτυχίες, μέχρι blockbusters, αλλά και φεστιβαλικά διαμάντια.

#1 Νώε στο OPEN, 16/10 στις 21:00

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι, Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Άντονι Χόπκινς, Έμμα Ουότσον

Υπόθεση: Ο Νώε επιλέγεται από τον Θεό να αναλάβει μια μνημειώδη αποστολή για την ανθρωπότητα, προτού ξεκινήσει η αποκαλυπτική πλημμύρα που θα έχει στόχο να εξαγνίσει τον κόσμο… Επική υπερπαραγωγή με την υπογραφή του ιδιαίτερου σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόσφσκι βασισμένη κυρίως στο Βιβλίο της Γένεσης. Η ταινία αποτελεί την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία του σκηνοθέτη, αφού ξεπέρασε τα 350 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς.

#2 Peter von Kant στο COSMOTE CINEMA 2HD, 16/10 στις 23:45

Δραματική ταινία γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν , Ηθοποιοί: Ντενί Μενοσέ,Ιζαμπέλ Ατζανί,Χαλίλ Μπεν Γκαρμπιά

Υπόθεση:Ένας επιτυχημένος σκηνοθέτης γνωρίζει μέσω μιας μεγάλης ηθοποιού έναν όμορφο νεαρό ταπεινής καταγωγής. Εντυπωσιασμένος από το παρουσιαστικό του, θα του προσφέρει κατάλυμα και την ευκαιρία να μπει στον κόσμο του κινηματογράφου.

#3 Κατηγορώ στο OPEN, 17/10 στις 21:00

Δραματική ταινία, ιταλικής και γαλλικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία:Ρόμαν Πολάνσκι, Παίζουν:Ντιντιέ Σαντρέ, Χερβέ Πιερ, Εμμανουέλ Σέινερ, Λούις Γκαρέλ, Βλαντιμίρ Γιορντάνοφ, Τζην Ντουζαρντέν, Γκρέγκορι Γκαντεμπουά, Μάθιου Αμαρλιτς, Μέλβιλ Πουπόντ

Υπόθεση: Τον Νοέμβριο του 1894, ο γάλλος λοχαγός Άλφρεντ Ντρέιφους κατηγορείται άδικα ότι είναι κατάσκοπος των γερμανών και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη στο Νησί του Διαβόλου. Ο συνταγματάρχης Ζορζ Πικάρ που βοήθησε στις ενέργειες για τον εντοπισμό του «προδότη Ντρέιφους» (ο οποίος ποτέ δεν παραδέχτηκε την ενοχή του) παίρνει προαγωγή για να διοικήσει τη μονάδα στρατιωτικής αντικατασκοπείας. Όταν όμως ανακαλύπτει πως τα στρατιωτικά μυστικά των γάλλων εξακολουθούν να φτάνουν στην Γερμανία αποφασίζει να ξανανοίξει την υπόθεση Ντρέιφους.

#4 Aftersun στο COSMOTE CINEMA 1HD, 17/10 στις 23:15

Δραματική ταινία βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Σάρλοτ Γουέλς , Ηθοποιοί: Πολ Μέσκαλ,Φράνκι Κόριο,Σίλια Ρόουλσον-Χολ

Μία από τις καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς στην COSMOTE TV. Υπόθεση: Η 11χρονη Σόφι περνά με τον χωρισμένο πατέρα της ξένοιαστες ημέρες διακοπών σε κάποιο θέρετρο της Τουρκίας. Είκοσι χρόνια μετά, επαναφέρει στη μνήμη της στιγμές αυτού του σημαντικού ταξιδιού… Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

#5 Σελιλόιντ Κλόζετ, από 17/10 στο Cinobo

Ρομπ Έπστιν, Τζέφρι Φρίντμαν

Κομβικής και θεμελιώδους σημασίας για την queer κοινότητα, ένα instant classic ντοκιμαντέρ, αποκαλυπτικό για την ορατότητα και την εκπροσώπηση της διαφορετικότητας στην κυρίαρχη κουλτούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFrasier is back! Όσα πρέπει να ξέρεις για το reboot της θρυλικής κωμωδίας των 90s12.09.2018

#6 Σχέσεις Διαστροφής στην ΕΡΤ2, 18/10 στις 22:00

Θρίλερ, συμπαραγωγής ΗΠΑ-Καναδά 1993

Σκηνοθεσία: Χάρολντ Μπέκερ, Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν, Μπιλ Πούλμαν, Άλεκ Μπάλντουιν, Αν Μπάνκροφτ

Ένα ζευγάρι, η Τρέισυ και ο Άντι που ζουν ήσυχα σε ένα προάστιο της Βοστόνης, όπου ο Άντι εργάζεται ως πρύτανης στο πανεπιστήμιο και η Τρέισι διδάσκει σε παιδιά, θέλουν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά. Έτσι αποφασίζουν να αγοράσουν και να ανακαινίσουν ένα παλιό σπίτι. Επειδή όμως τα χρήματα λιγοστεύουν, παίρνουν την απόφαση να νοικιάσουν στον γοητευτικό χειρουργό Τζεντ ένα διαμέρισμα στον πάνω όροφο του σπιτιού. Η ευτυχισμένη ζωή του ζεύγους θα διακοπεί απότομα, όταν η Τρέισι θα εγχειριστεί εσπευσμένα από τον χειρουργό, ο οποίος φαίνεται να έχει απώτερους σκοπούς.

#7 Πινόκιο στο OPEN, 19/10 στις 21:00

Ταινία φαντασίας ιταλικής, γαλλικής και βρετανικής συμπαραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Ματτέο Γκαρρόνε, Πρωταγωνιστούν: Ρομπέρτο Μπενίνι, Φεντερίκο Ιλάπι, Ρόκο Παπαλέο, Μαρίν Βαχτ

Υπόθεση: Ο Τζεπέτο αποφασίζει να φτιάξει μια μαριονέτα, που θα μιλά και θα συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος, τον Πινόκιο, τον οποίο τελικά θα έχει σαν γιο του. Στην προσπάθειά του να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια, ο Πινόκιο θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα σωρό μπελάδες. Θα καταφέρει άραγε να βρει τον δρόμο του στην περιπλάνησή του αυτή και γιατί, άραγε, ο μοναδικός του σύμμαχος είναι μία νεράιδα; Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρομπέρτο Μπενίνι πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Τζεπέτο, ενώ η ταινία υπήρξε υποψήφια και για δύο Όσκαρ.

#8 Απαγορευμένες συναντήσεις στην ΕΡΤ2, 19/10 στις 22:00

Κοινωνικό θρίλερ, συμπαραγωγής Παλαιστίνης, Γερμανίας, Ολλανδίας, Μεξικού 2018

Σκηνοθεσία: Μουάγιατ Άλαγιαν, Πρωταγωνιστούν: Αντίμπ Σαφαντί, Σιβάν Κέρτσνερ, Μάισα Αμπτ Ελχαντί, Ισάι Γκόλαν

Υπόθεση: Η Σάρα είναι Ισραηλινή και έχει μία καφετέρια στη Δυτική Ιερουσαλήμ. Ο Σαλίμ είναι Παλαιστίνιος από την Ανατολική Ιερουσαλήμ και κάνει παραδόσεις σε επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και εκείνη της Σάρα. Παρόλο που ζουν σε διαφορετικούς κόσμους, η Σάρα και ο Σαλίμ διατηρούν εξωσυζυγική σχέση, ρισκάροντας έτσι τη φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή των οικογενειών τους.Όταν μία ριψοκίνδυνη μεταμεσονύχτια συνάντησή τους πάει στραβά, ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν όλα μεγαλώνει και οι δύο τους παρακολουθούν ανήμποροι, ενώ οι απελπισμένες προσπάθειές τους να σώσουν ό,τι έχει μείνει από τις ζωές τους, κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

#9 Ληστεία στην Αθήνα στη Βουλή, 20/10 στις 22:00

Ελληνική ταινία του 1969

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Σερντάρης, Παίζουν: Ανέστης Βλάχος, Χρήστος Τσάγκας, Γιώργος Καλα­τζής, Δήμος Σταρένιος

Υπόθεση: Τρεις νέοι έχουν αποφασί­σει να ληστέψουν το χρηματοκιβώτιο του κτηματομεσί­τη Θωμά Χρηστίδη, του οποίου το γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Ο πρώτος, ο Ντίνος, είναι υ­πάλληλος του Χρηστίδη, ο μικρός αδελφός του, ο Σταύ­ρος, δουλεύει σαν πλασιέ βιβλίων και ο φίλος τους, ο Μιχάλης, είναι οδηγός πειρατικού ταξί.

#10 Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος στον ΑΝΤ1, 20/10 στις 22:30

Κατασκοπευτική κωμική περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Τζεφ Μπρίτζες, Έλτον Τζον

Υπόθεση: Όταν τα κεντρικά γραφεία της Kingsman καταστρέφονται, οι ήρωές μας ξεκινούν ένα ταξίδι, που τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων στα άκρα. Οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις, συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μεγάλοι δημιουργοί, έντονες συγκινήσεις12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b