MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση

Κωμωδίες, θρίλερ, περιπέτειες, ταινίες για όλη την οικογένεια ανάμεσα στις δικές μας προτάσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Monopoli Team

#1 Η Έκτη Αίσθηση στο COSMOTE CINEMA 1HD, 14/10 στις 21:00

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (1999)

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Χάλεϊ Τζόελ Όσμοντ, Τόνι Κολέτ

Υπόθεση: Ένας παιδοψυχολόγος προσπαθεί να προσεγγίσει ένα μικρό αγόρι που ισχυρίζεται πως έρχεται σε επαφή με τους νεκρούς. Όμως, η αποκάλυψη της αλήθειας θα έχει τρομακτικές συνέπειες για εκείνον, σε μια ταινία που προτάθηκε για 6 Όσκαρ.

#2 Η Εποχή Των Παγετώνων 3: Η Αυγή Των Δεινοσαύρων στο STAR, 14/10 στις 21:00

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής (2009)

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνια και Μάικ Θερμάιερ

Στο τρίτο μέρος της αγαπημένης σειράς ταινιών «Ice Age», η παρέα των ζώων έχει γλιτώσει από το λιώσιμο των πάγων! Πλέον ο Scratte θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο λατρεμένο του βελανίδι και την… αγάπη, αφού ένα γοητευτικό θηλυκό, θα του ψήσει το ψάρι στα χείλη! Ο αξιαγάπητα γκαφατζής βραδύπους Sid, μπλέκει σε μπελάδες όταν προσπαθεί να φτιάξει μια οικογένεια, κλέβοντας αυγά δεινόσαυρου. Το ζευγάρι των μαμούθ, ο Manny και η Ellie, περιμένουν τη γέννηση του μωρού-μαμούθ τους ενώ ο προϊστορικός τίγρης Diego ανησυχεί πως έχει αρχίσει να εξημερώνεται επικίνδυνα…

#3 18 στην ΕΡΤ2, 14/10 στις 22:00

.

Κοινωνικό δράμα, ελληνικής παραγωγής (2021)

Σκηνοθεσία – σενάριο: Βασίλης Δούβλης, Παίζουν: Ιωσήφ Γαβριελάτος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Αναστάσης Λαουλάκος, Κλέλια Ανδριολάτου, Μαρίνα Ανυφαντή, Βασίλης Ντάρμας, Αντώνης Τσαμουράς, Σταύρος Τσουμάνης, Γεωργία Ανέστη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νίκος Γεωργάκης, Μάριος Γκιοκουτάι, Δημήτρης Δρόσος, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Λάλος, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Μαρία Σκουλά, Γιώργος Συμεωνίδης, Θεοδώρα Τζήμου

Υπόθεση: Σε μια λαϊκή αθηναϊκή συνοικία, που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, την αναζωπύρωση του φασισμού και την εξάπλωση της πανδημίας, μια ομάδα δεκαοχτάχρονων μαθητών καταδιώκει μετανάστες, ομοφυλόφιλους και οποιονδήποτε διαφέρει. Ένας συμμαθητής τους δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τη δράση τους και γίνεται γρήγορα στόχος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFrasier is back! Όσα πρέπει να ξέρεις για το reboot της θρυλικής κωμωδίας των 90s12.09.2018

#4 Η Εξαφάνιση του Προέδρου στο COSMOTE CINEMA 2HD, 15/10 στις 22:00

Κωμωδία γαλλικής και βελγικής παραγωγής (2022)

Σκηνοθεσία: Ζαν-Μαρκ Περεφίτ , Ηθοποιοί: Ζακ Γκαμπλέν,Αντρέ Ντισολιέ,Ανά Μουγκλαλίς

1920: Ενάντια στις προβλέψεις, ο ιδεαλιστής Πολ Ντεσανέλ εκλέγεται Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Τα πρώτα του βήματα στην εξουσία είναι εντυπωσιακά. Μέχρι που εξαφανίζεται ξαφνικά… Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

#5 Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος στον ALPHA, 15/10 στις 22:00

Περιπέτεια αμερικάνικης και κινέζικης παραγωγής (2015)

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ

Ο Ίθαν Χαντ προσπαθεί με κάθε κόστος να ξεσκεπάσει μια οργάνωση επικίνδυνων πρακτόρων γνωστή ως ‘Συνδικάτο’, την ώρα που η αμερικανική κυβέρνηση αποφασίζει να βάλει φρένο στις δραστηριότητες της IMF λόγω αδιαφανών πρακτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μεγάλοι δημιουργοί, έντονες συγκινήσεις12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b