MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

“Εσείς που φοβάστε τα πρότυπα…”: Ο Μάριος Αθανασίου για τη viral σκηνή του στο “Πρώτος από εμάς”

Η τρυφερή σκηνή της εξομολόγησης του Φιλίππου (Μάριος Αθανασίου) στον Αλέξη έγινε viral στο Twitter.

Monopoli Team

Χθες το βράδυ (Τετάρτη 11/10), η σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς», επέστρεψε με νέο επεισόδιο, στο οποίο μάθαμε περισσότερα για τη σχέση της Έλσας με τον Άλκη, του Νικόλα με τη Ζωή, του Έβαν και της Κάτιας.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του επεισοδίου: “Ο Άλκης και η Έλσα θα κάνουν μια απόδραση στην εξοχή, γεγονός που θα ωθήσει την Έλσα να σκαλίσει το παρελθόν του Άλκη. Η Χριστίνα δείχνει να μην πιστεύει τον Φίλιππο, και η ανασφάλειά γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ο Νικόλας προσπαθεί να διαχειριστεί την παράλληλη σχέση του με τη Ζωή και την Έλενα και αποφασίζει να στηρίξει την Έλσα, με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα βάλει την Κάτια σε σκέψεις και ενώ ο Έβαν ανυπομονεί για τον γάμο τους, εκείνη με τον Άλκη θα έρθουν επικίνδυνα κοντά. Η επιμονή του Κοσμά να επισκευάσει τον χαλασμένο θερμοσίφωνα, θα τον φέρει σε ρήξη με τη Σοφία. Τα επικείμενα γενέθλια του Νικόλα θα πυροδοτήσουν μια μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά της παρέας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μάγισσα: Τελικά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας;12.09.2018

Αν κάτι ξεχώρισε από το επεισόδιο ωστόσο ήταν η εξομολόγηση του Φίλιππου (Μάριος Αθανασίου) στον Αλέξη, στον οποίο αποκάλυψε τα συναισθήματα που τρέφει για εκείνον, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή, που κατέληξε σε ένα φιλί.

“Μ’ αρέσουν οι άνδρες, πάντα μου άρεσαν έτσι θα ήθελα να ζω τη ζωή μου. Αλλά η καθημερινότητα, τα πρέπει που έχω στο μυαλό μου, δεν…” έλεγε ο Φίλιππος στον Αλέξη. “Έτσι έμαθα, με κανόνες και πρέπει. Και ότι είναι κακό να είμαι αυτό που θέλω να είμαι”.

Η σκηνή αυτή έγινε viral στο Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να σχολιάζουν την όμορφη αυτή εξέλιξη της ιστορίας, αλλά και την ερμηνεία του Μάριου Αθανασίου.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια, στα οποία απάντησε με σημερινή του ανάρτηση στα social media ο Μάριος Αθανασίου, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η σειρά “Ο Πρώτος από Εμάς” προβάλλεται στον ΑΝΤ1 από Τετάρτη ως Παρασκευή στις 22:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέτυχε τελικά το Προξενιό της Ιουλίας;12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b